Crește tensiunea la „Survivor”! După plecarea Roxanei Ciuhulescu de la Faimoși, ceilalți concurenți rămași în joc au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. Andreea Tonciu a fost aleasă pentru prima dată în cursa pentru eliminare la „Survivor”. Cel care a votat-o primul să plece acasă a fost chiar colegul ei de echipă, CRBL. Solistul nu a pierdut ocazia și a atacat-o din nou pe brunetă.

1. CRBL a votat-o pe Andreea Tonciu spre eliminare

În această ediție, Laura Giurcanu și Cătălin Zmărăndescu de la Faimoși au avut imunitate, motiv pentru care au fost nevoiți, la rândul lor, să facă o nominalizare directă. În urma votului colectiv, Andreea Tonciu s-a ales cu un număr mare de voturi din partea colegilor săi, pentru a pleca acasă. CRBL a fost cel care a ‘dat’ direct’ în Faimoasă.

Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea”, a spus CRBL, la „Survivor”.

„Văd o situație foarte delicată. Respect decizia lor. Îmi doresc să demonstrez lucruri, dar numai Dzeu știe cine va pleca”, a declarat Andreea Tonciu, cu lacrimi în ochi.

Și Elena Chiriac a nominalizat-o tot pe Andreea Tonciu.

„Pentru că a cedat psihic încă din primele în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a motivat și Elena alegerea făcută.

Alături de Andreea Tonciu au mai fost nominalizați spre eliminare Otilia și Robert Niță. Cei trei sunt la mâna telespectatorilor, care vor vota cine va pleca de la „Survivor”, în ediția următoare.

2. Andreea Tonciu s-a certat cu CRBL

În edițiile trecute, Andreea Tonciu a avut un conflict major cu CRBL. Cei doi concurenți din tabăra Faimoșilor și-au aruncat cuvinte grele.

„Nu-ți mai face harfele astea cu mine. Dacă mă mai ataci de trei ori cu „bărbat ca tine”… Vezi, că eu mă sui pe tine. Stai dracu’ în banca ta”, i-a spus CRBL Andreei Tonciu.

3. Otilia Bilionera, supărată că Laura Giurcanu a nominalizat-o pentru eliminare

Tot la consiliul de nominalizare, Laura Giurcanu, cea care a luat colanul de imunitate în locul Roxanei Ciuhulescu, a propus-o spre eliminare pe Otilia Bilionera. Artista a adus cele mai multe puncte pentru Faimoși la jocul pentru imunitate.

Este foarte greu, dar trebuie să iasă în acest moment un nume din gura mea, iar acel nume este Otilia”, a spus Laura Giurcanu.

foto: captură PRO TV