Andreea Tonciu nu renunță până când nu va atinge perfecțiunea.

Andreea Tonciu face parte din gașca vedetelor veterane. În timp ce colegele sale au decis să se retragă din lumina reflectoarelor, Andreea este mai evidentă ca niciodată. Bruneta se implică în tot felul de proiecte și în toate se descurcă de minune.

Andreea Tonciu a câștigat publicul din primele secunde. Pe lângă aspectul fizic de invidiat, bruneta mai are o calitate de care nu dispune multe vedete de la noi. Tonciu a fost și este, în continuare, foarte sinceră. Cei care au urmărit-o în aparițiile ei televizate sigur au observat că aceasta preferă să spună lucrurilor pe nume.

Andreea nu este sinceră doar când vine vorba de alții, ci și când vine vorba de propria persoană. Tonciu a fost mereu transparentă și a răspuns fără ezitare chiar și celor mai incomode întrebări. Fără să se ascundă, Andreea a recunoscut cu ceva timp în urmă de câte ori a mers la medicul estetician.

„Eu am două operații mari și late. Nasul și sânii. Atât. Și mi-am pus în buze acum doi ani, nici nu mai am acum. Dar știi ce fac?! Că eu sunt sinceră. Îmi dau cu creion peste, să pară mai mari. Și nu sunt singura, să știi”, i-a spus Andreea Tonciu lui Bursucu.

Andreea Tonciu nu se mai ascunde. Câte operații esteice are, de fapt, bruneta
Facebook

Andreea Tonciu are pe listă multe operații de bifat

Andreea Tonciu nu are de gând să se oprească aici. Încă de când s-a întors din Republica Dominicană, bruneta și-a expus public planul ei de viitor. Aceasta are de gând să investească peste 60.000 de lei în operații și vrea să ajungă în punctul în care nici telefonul nu o va mai recunoaște.

„Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu.

Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție. Vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes, vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa.”, a declarat Andreea Tonciu la „Teo Show”.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #andreeatonciu ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.