Andreea Tonciu a lăsat deoparte patul matrimonial și doarme cu fiica sa de patru ani.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2016 au ales să-și unească destinele. Doi ani mai târziu și-a apărut apariția fiica lor, Rebecca pe care o cresc împreună cu multă iubire și atenție. Cu toate acestea, vedeta nu mai doarme cu soțul ei de câțiva ani. Ea a părăsit patul conjugal, iar cei doi, se întâlnesc în anumite condiții.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în 2016 și sunt părinții unei fetițe frumoase, Rebecca. Aceasta a lăsat deoparte patul conjugal pentru a dormi alături de fiica sa. Vedeta TV îi acordă toată atenția ei, iar relația cu partenerul a rămas pe locul al doilea. Încă de la naștere, aceasta a ținut-o aproape de Rebecca, dormind în camera sa.

Faimoasa de la „Survivor” a mărturisit că nu este deloc o fire romantică și nu are nevoie de cadouri din parte acestuia. Cei doi abia reușesc să se vadă, în momentele în care nu sunt ocupați sau Rebecca doarme, e având puțin timp pentru ei.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu.”, a spus Andreea Tonciu pentru Fanatik.

Sursa foto: Social media

Ce nu i-ar ierta Andreea Tonciu soțului ei

Andreea Tonciu a vorbit despre singurul motiv pentru care ar divorța. Vedeta nu se gândește la o separare, deși dorm în camere diferite de patru ani, de când a apărut fiica lor. Aceasta ar putea trece peste multe greșeli, fiindcă au în spate ani de când formează un cuplu, dar la un unul dintre principiile sale nu va renunța. Indiferent de iubirea pe care i-o poartă, nu i-ar putea ierta infidelitatea soțului.

„Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a spus Andreea Tonciu.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.