Andreea Tonciu a mărturisit că are o relație specială cu tatăl său.

De Andreea Tonciu a auzit toată lumea, cu siguranță. Totuși, puțină lume știe cum se înțeleg cei doi, mai ales că în urmă cu doar câteva luni, bărbatul a călcat strâmb în fața soției sale. El a fost prins chiar cu menajera. Se pare că relația tată-fiică este cât se poate de bună. 

Andreea Tonciu seamănă cu tatăl său

În cadrul unui interviu, bruneta a povestit că are o relație specială cu tatăl său. Se pare că nu au existat neînțelegeri între cei doi. Ba chiar, vedeta a mărturisit că a moștenit trăsăturile fizice de la figura paternă. Andreea Tonciu a spus că seamănă cu tatăl său și în ceea ce privește atitudinea vulcanică. 
@_12memet_ #foryou #5pasidebine #detectoruldeminciuni ♬ sunet original – Memet

„Da, de ce nu? De fiecare dată m-am aflat în relații bune cu tatăl meu. Chiar suntem foarte compatibili, eu semăn foarte mult cu tatăl meu, din orice punct de vedere. Și fizic, și la nebunie, și la tot”, a povestit Andreea Tonciu în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Dacă în prezent, părinții Andreei Tonciu se înțeleg, căsnicia lor era pe punctul de a destrăma, după ce bărbatul a fost infidel. Vestea că familia sa este pe cale să se despartă a venit într-un moment de sărbătoare.

Mai exact, bruneta își sărbătorea ziua de naștere. Atunci, a împărtășit publicului faptul că tatăl său a avut o aventură cu menajera.

Femeia are 34 de ani, este căsătorită și este mama a doi copii. Dacă la început, mama brunetei, Maria Tonciu, nu își dorea să mai audă de soțul său, relația celor doi s-a îmbunătățit.

Femeia a renunțat la procesul de divorț și și-a iertat partenerul de viață pentru momentele petrecute alături de menajeră. Ba mai mult, bărbatul a convins-o că este singura situație de genul și că vor fi fericiți împreună, așa cum și-au jurat în urmă cu mulți ani.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.