Andreea Tonciu se gândește să mai îmbunătățească unele detalii la aspectul fizic.

Fără doar și poate, Andreea Tonciu se numără printre cele mai cunoscute vedete de la noi. Cu toții știm că bruneta a dat dovadă de o sinceritate debordantă, așa că nu s-a ferit să recunoască faptul că ar mai apela la medicul estetician. După ce a scăpat de complexul legat de nas, vedeta este gata pentru alte îmbunătățiri. 

Andreea Tonciu, o împătimită a operațiile estetice

În cadrul unui interviu, bruneta a povestit că și-ar dori să mai „bifeze” încă trei operații estetice. Una dintre ele are legătură cu schimbarea silicoanelor, căci, spune ea, sarcina și alăptarea și-au pus amprenta asupra aspectului fizic.

Dacă în cazul acestei intervenții Andreea Tonciu pare destul de curajoasă, nu același lucru se poate spune și despre liposucție.

Fosta asistentă Tv a mărturisit că în urma sarcinii, a rămas cu burtică, așa că este decisă să scape de ea, definitiv. Doar că bruneta recunoaște faptul că îi este frică să intre, din nou, în cabinetul medicului estetician pentru această intervenție.

Andreea Tonciu a povestit că își dorește și blefaroplastie. Această operație presupune corectarea pleoapelor.

Odată cu trecerea anilor, pielea devine tot mai puțin elastică, iar la nivelul pleoapei inferioare apar acele pungi care dau aspectul de ten îmbătrânit. Operația estetică îmbunătățește acest aspect, iar tenul are un aspect fresh mai mult timp.

 

@thexclusive.kanald Iti doresti alte operatii estetice? #detectoruldeminciuni #oanaradu #andreeatonciu #thexclusive #kanaldromania ♬ original sound – theXclusive

„Mi-aș dori, da, pentru că am o anumită vârstă și chiar da. Mi-aș dori foarte mult să îmi schimb silicoanele, mi-aș dori să îmi fac o liposucție, pentru că am rămas într-adevăr cu burtică după naștere, dar îmi este foarte frică să fie.

Având în vedere că am născut și am alăptat, s-au cam supărat puțin (n.r. implanturile mamare), ar mai fi și blefaroplastie că am nevoie și cam atât”, a povestit Andreea Tonciu în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.