Andreea Tonciu este o persoană foarte vulcanică.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi. 

Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” și a răspuns mai multor întrebări picante. Vedeta a trebuit să ofere mai multe informații despre familie, despre propria persoană sau despre diferite evenimente care au avut loc în viața ei sau care s-ar putea întâmpla la un moment dat.

Andreea Tonciu a recunoscut că se enervează extrem de repede

Andreea Tonciu este recunoscută și pentru modul în care reacționează ori de câte ori se enervează, iar acest lucru l-a recunoscut și în cadrul emisiunii online la care a participat.

Bruneta a spus că stă foarte prost cu răbdarea, întrucât se enervează foarte repede și din absolut orice.

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #andreeatonciu

♬ sunet original – Momente de Inspirație

„Foarte ușor mă enervez! Da din orice!”, a răspuns Andreea Tonciu.

Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că, în prezent, nu a mai fost implicată în niciun conflict cu o persoană publică, motiv pentru care nu consideră că nu are pe cineva la suflet.

Ce ar face Andreea Tonciu dacă ar fi înșelată de soț

Deși nu a fost înșelată până acum, Andreea Tonciu a spus că nu știe cum ar reacționa dacă acest lucru s-ar întâmpla. Cu toate că nu a știut să spună punctual ceea ce ar face, din declarațiile sale reiese că nu ar reacționa deloc bine, iar acest lucru ar duce la agravarea situației.

„Nu știu. Sunt fată bună, nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Bineînțeles că, ce ar porni…Taifunul ăla care nu a fost în viața lui. Nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Îți dai seama că, la fiecare ceartă, se reamintește.
Nu mi s-a întâmplat asta niciodată și nici nu vreau să mi se întâmple și, pe bune acum, ce bărbat să fii să îți aducă femeia în casa în care stai cu nevastă-ta?! Îți dai seama că aș face ca toate alea. N-aș bate-o pe aia. De ce? Că sunt persoană publică și, după aia, o să îmi ceară bani și mai bine stau în banca mea.

Dacă aș avea o putere, cred că aș tunde-o cu mașina, ca să nu își poată pune extensii”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii ce poate fi urmărită pe canalul de YouTube theXclusive.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.