Andreea Tonciu este una dintre figurile reprezentative ale femeilor care sunt gata să își modifice corpul pentru public. Frumoasa brunetă a trecut printr-o serie de operații estetice care i-au schimbat viața. Ea declară că nu regretă nici o decizie luată și că dacă ar trebui să decidă, ar face asta din nou.

Se pare că femeia a apelat la ajutorul esteticianului datorită presiunii publicului. Aceasta se simțea marginalizată din cauza aspectului pe care nasul ei îl avea. În cele din urmă a decis că cel mai bine ar fi să rezolve cumva această problemă.

M-am săturat de foarte multe vorbe urâte la adresa nasului meu. Îmi spunea toată lumea că „uite-o pe năsoasa de la televizor”. Pe mine nu mă deranjează, dar, dacă se poate face ceva ca să îl am mai mic, e ok!”, a declarat femeia în urmă cu câțiva ani.

Andreea Tonciu, femeia de dinainte de operațiile estetice

Se pare că deși nu a fost foarte încântată de o operație de rinoplastie, în anul 2014, vedeta a mers la Istanbul. Aceasta s-a lăsat pe mâinile celor mai buni doctori care au făcut o treabă excelentă. Acum femeia este de nerecunoscut și doar pozele vechi îi mai trădează aparența.

Totuși, trebuie să ne reamintim că rinoplastia nu a fost singura operație estetică a Andreei. În 2010 aceasta a ales să își pună silicoane pentru că se simțea complexată de mărimea sânilor ei. Rezultatul a fost și de această dată unul fenomenal. După rinoplastie, Andreea Tonciu a simțit că ceva îi lipsește. Aceasta a decis că este cazul să îți injecteze și niște acid hialuronic în buze.