Andreea Tonciu este una dintre vedetele care primesc cele mai multe critici, din cauza imaginilor pe care le postează pe rețelele sociale. Ea a fost în repetate rânduri trasă la răspundere, pentru că și-a editat mult prea tare imaginile de pe Instagram. De fiecare dată, bruneta a luat foc, în momentul în care gurile rele au sărit pe ea și le-a transmis că pe conturile sale sociale postează ce vrea, când vrea, fără să îi pese de comentariile răutăcioase pe care le primește destul de des.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil frumos”

Vedeta a continuat să își editeze pozele, pentru că face tot ceea ce îi stă în putință pentru a arăta tot mai bine și nu se teme nici să reacunoască faptul că a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni ori de câte ori a simțit că nu mai eeste mulțumită de felul în care arată. Recent, ea a postat o imagine cu fiica sa, Rebecca, pe care a editat-o în stilul ei caracteristic înainte de a o face publică.

Așa cum era de așteptat, internauții i-au dat zeci de comentarii prin intermediul cărora i-au transmis că nu ar fi trebuit să procedeze felul acesta, pentru că este doar un copil și nu are nevoie de atât de multe filtre de înfrumusețare. Andreea Tonciu a luat foc imediat după aceea și a transmis un mesaj dur la Story, spunându-și oful în fața celor care chiar o apreciază pentru ceea ce face. Bruneta a ținut să precizeze că este fericită pentru faptul că are un copil frumos și că îi pune ce filtru vrea ea.

 

Andreea Tonciu, dur criticată de fani după ce i-a editat poza fiicei sale din nou! Cum a reacționat bruneta: "Bă, nu vă e rușine?"

„Am postat și eu o poză cu Rebi în care i-am pus un filtru și s-a întâmplat o mare nenorocire, pentru că p…., t…., f…., h…. comentează. Cum puteți, mă, să jigniți? Bă, nu vă e rușine? Nu vă e rușine de nesimțiți ce sunteți? R….. mintali ce sunteți. Cum vă permiteți voi să-mi jigniți copilul, care nu aveți ce face toată ziua și stați să dați comentarii. Niște nebuni, niște nesimțiți. Și apropo, fac ce vreau cu copilul meu, postez cum vreau, da? Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil frumos și tare deștept și îi pun ce filtru vreau eu. Nu vă mai uitați la mine pe Instagram sau pe Facebook, pentru că-mi vine să vă vorbesc foarte urât. Sunteți niște nesimțiți ăștia care jigniți copiii!”, a spus Andreea Tonciu la Story, în urmă cu câteva ore.