Andreea Tonciu se află acum în Republica Dominicană, unde face parte din show-ul de televiziune „Survivor România” 2022. Vedeta a vorbit public despre operațiil estetice pe care le are.

Invitată în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, de pe Kanal D, bruneta a fost întrebată de Bursucu ce intervenții are. Nu s-a sfiit să vorbească cu sinceritatea care o caracterizează despre cele două operații pe care le are.

Andreea Tonciu a vorbit despre operațiile estetice pe care le are

Aflată invitată în emisiunea „Teo Show”, de pe Kanal D, Andreea Tonciu a spus că are două operații estetice. Una de mărire de săni, iar cealaltă este operația la nas. Mai mult decât atât, acum câțiva ani a avut acid în buze. Deși acidul în buze s-a retras, vedeta folosește altă metodă de mărire a buzelor. Folosește creion pentru conturul buzelor, pentru un efect mai voluminos.

„Bursucu: Câte operații ai, Andreea?

Andreea Tonciu: Eu? Două mari și late: nas și sâni

Bursucu: Atât?

Andreea Tonciu: Atât, păi ce să… și mi-am pus în buze, acum mulți ani, dar nici nu mai am acum. Dar știi ce fac, nu? Că eu sunt sinceră. Îmi dau cu creion peste, să pară mai mari. Și nu sunt singura, să știi.”, a spus Andreea Tonciu

@lifeofemys

#romaniamea #tiktokro #foryou #tiktokromania #astaeromania #viral #goviral #romaniatrista #andreeatonciu

♬ original sound – Emy✔

Andreea Tonciu face parte din echipa Faimoșilor și se află deja în Republica Dominicană

Andreea Tonciu  este una dintre vedetele de la noi care a acceptat provocarea de a participa la „Survivor România”. Face parte din echipa Faimoșilor, unde toți luptă pentru marele premiu. Este căsătorită cu Daniel Niculescu și împreună au o fetiță de câțiva anișori. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, cea mai grea despărțire a fost cea de familie. Micuța Rebecca va fi în grija tatălui ei și a mamei Andreei. Și sora vedetei se va ocupa de îngrijirea acesteia.

„O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre. Este o perioadă încărcată pentru ea, a descoperit pasiunea pentru balet şi investeşte mult timp în asta, aşa că abia aştept să revin şi să îi fiu alături.”, a spus Andreea Tonciu cu puțin timp înainte de a pleca, potrivit click.ro