Andreea Tonciu vrea să demonstreze, din nou, că este o luptătoare. Vedeta va participa la noul sezon „Survivor” care va avea premiera pe 16 februarie la PRO TV. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Andreea s-a pregătit atât fizic, cât și psihic și crede că nimeni și nimic nu o poate opri din cursa pentru marele premiu.

Andreea Tonciu este mai pregătită ca niciodată să plece în junglă din Republica Dominicană. Vedeta este obișnuită cu astfel de reality show-uri și a învățat că dacă are un scop, trebuie să lupte pentru îndeplinirea lui. „Survivor” nu este deloc o competiție ușoară, iar Andreea a știut asta încă de când a semnat contractul.

Andreea Tonciu este pregătită să câștige marele premiu

Pentru a se apropia și mai mult de marele premiu, vedeta se asigură, încă de pe acum, că organismul ei poate face față oricărei provocări. Astfel, Andreea Tonciu a mers la o clinică renumită din Capitală pentru a-și lua aportul de minerale. Fanii Andreei s-au panicat când au văzut-o cu perfuzia în mână, dar vedeta i-a liniștit imediat, spunându-le că este doar un proces normal pentru corpul ei.

„Am venit aici la clinică pentru că eu am mare grijă de mine și de corpul meu. Prin perfuzia asta primesc în corp toate vitaminele și mineralele care îmi lipsesc. Am mare, mare nevoie!”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu, cu perfuzia în mână fix înainte de plecarea în Republica Dominicană. „Am venit la clinică pentru că... ”
Instagram

Deși este pregătită din punct de vedete fizic, Andreea are de depășit un singur obstacol. Bruneta a recunoscut că cel mai greu îi va fi să stea departe de casă. Pentru binele ei și al echipei, concurenta de la „Survivor” și-a propus să nu se lase doborâtă de sentimente.

„Știu cât mi va lipsi familia mea, dar sunt pregătită! Până atunci continui să mă antrenez!”, a anunțat Andreea Tonciu pe Instagram atunci când și-a confirmat participarea la „Survivor”.