Fără doar și poate, Andreea Tonciu se numără printre cele mai cunoscute vedete de la noi. Cu toții știm că bruneta a dat dovadă de o sinceritate debordantă, așa că nu s-a ferit să recunoască faptul că a avut momente în care a reacționat, atunci când a fost jignită. Bruneta a mai povestit că de-a lungul timpului, a învățat să treacă peste aceste critici și chiar le dă uitării, după câteva minute. 

Andreea Tonciu:  Sunt o persoană care pe moment mă enervez”

În cadrul unui interviu, bruneta a povestit că au existat momente în care a fost deranjată de unele replici. Fie că erau vorbe venite din partea fanilor, fie din partea altor persoane, reacția vedetei nu întârzia să apară. Tot ea a mărturisit că este o fire vulcanică și era tentată să îi dea replica persoanei respective.

De când este persoană publică, Andreea Tonciu a învățat să gestioneze și astfel de situații. Vedeta a povestit că nu mai răspunde cu aceeași monedă răutăcioșilor.

 

@flory_floo #NikeShesBallin #foryou #DI4RI ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Câteodată da, câteodată nu. Sunt o persoană care pe moment mă enervez. Dacă aud că, cineva are ceva personal cu mine sau că mă jignește, imediat sar la atac, să răspund cu aceeași monedă.

Dar după 3 – 5 minute, eu nu mai am nimic cu acea persoană, adică nu țin ranchiună. Nu sunt o persoană rea”, a povestit Andreea Tonciu în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Bruneta a fost criticată de mai multe ori de fani pentru nasul său sau pentru faptul că își editează pozele prea mult. Dacă Andreea Tonciu a scăpat de acest complex, unii internauți nu au ezitat să o taxeze pe vedetă pentru aparițiile din mediul online, despre care spun că sunt editate prea mult.

Nu este pentru prima dată când Andreea Tonciu este acuzată că a folosit prea mult programul de editare a pozelor. Pe când era concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, fanii au observat că vedeta și-a pus în evidență talia cu ajutorul editărilor, doar pentru a părea mai slabă.