Bruneta a mărturisit că nu este genul de persoană care să poarte ranchiună, după ce este criticată.

Fără doar și poate, Andreea Tonciu se numără printre cele mai cunoscute vedete de la noi. Cu toții știm că bruneta a dat dovadă de o sinceritate debordantă, așa că nu s-a ferit să recunoască faptul că a avut momente în care a reacționat, atunci când a fost jignită. Bruneta a mai povestit că de-a lungul timpului, a învățat să treacă peste aceste critici și chiar le dă uitării, după câteva minute. 

Andreea Tonciu:  Sunt o persoană care pe moment mă enervez”

În cadrul unui interviu, bruneta a povestit că au existat momente în care a fost deranjată de unele replici. Fie că erau vorbe venite din partea fanilor, fie din partea altor persoane, reacția vedetei nu întârzia să apară. Tot ea a mărturisit că este o fire vulcanică și era tentată să îi dea replica persoanei respective.

De când este persoană publică, Andreea Tonciu a învățat să gestioneze și astfel de situații. Vedeta a povestit că nu mai răspunde cu aceeași monedă răutăcioșilor.

 

@flory_floo #NikeShesBallin #foryou #DI4RI ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Câteodată da, câteodată nu. Sunt o persoană care pe moment mă enervez. Dacă aud că, cineva are ceva personal cu mine sau că mă jignește, imediat sar la atac, să răspund cu aceeași monedă.

Dar după 3 – 5 minute, eu nu mai am nimic cu acea persoană, adică nu țin ranchiună. Nu sunt o persoană rea”, a povestit Andreea Tonciu în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Bruneta a fost criticată de mai multe ori de fani pentru nasul său sau pentru faptul că își editează pozele prea mult. Dacă Andreea Tonciu a scăpat de acest complex, unii internauți nu au ezitat să o taxeze pe vedetă pentru aparițiile din mediul online, despre care spun că sunt editate prea mult.

Nu este pentru prima dată când Andreea Tonciu este acuzată că a folosit prea mult programul de editare a pozelor. Pe când era concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, fanii au observat că vedeta și-a pus în evidență talia cu ajutorul editărilor, doar pentru a părea mai slabă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.