Se pare că mâncarea românească este pe placul vedetei. Cu toate acestea, nu uită nici de dietă.

Andreea Tonciu nu mai este o prezență constantă la televizor, după ce l-a întâlnit pe soțul său, Daniel Niculescu. Dacă în trecut era nelipsită de pe micile ecrane, în prezent, bruneta se concentrează mai mult pe viața de familie. Așa s-a întâmplat și atunci când le-a mărturisit internauților că a gătit, spre surprinderea tuturor. 

Brunetei îi place mâncarea românească 

Andreea Tonciu este extrem de activă în mediul online și ține constant legătură cu internauții. De această dată, fosta asistentă Tv le-a povestit fanilor cum și-a început ziua, mai exact gătind și nu orice fel de preparate, ci ciorbă și ardei umpluți, preparatele preferate ale brunetei.

Un alt lucru pe care l-au observat internauții este faptul că Andreea Tonciu a dat uitării viața mondenă și s-a făcut femeie de casă, având grijă de fiica sa, Rebecca și de partenerul de viață.

( CITEȘTE ȘI: S-a aflat! Care este motivul pentru care Andreea Tonciu a apărut mai rar pe micul ecran VIDEO )

Andreea Tonciu adoră mâncarea tradițională. Care sunt preparatele preferate ale brunetei
Instagram

„Astăzi am avut o zi plină. După cum vedeți, am gătit ardei umpluți și ciorbă (…) Până s-a trezit Rebecca, mâncarea era gata”, le-a povestit Andreea Tonciu internauților, într-o postare de pe Instagram.

În cadrul unui interviu, Andreea Tonciu mărturisea că, atunci când a venit acasă din Republica Dominicană nu a ezitat să își facă poftele. Vedeta povestea că i-a fost dor de familie, dar și de mâncarea românească, având în vedere condițiile grele din junglă.

„ De când am născut, am început să pun mai multe kilograme în plus. Ciorbă și sarmale, preferatele mele! Mie îmi place foarte mult mâncarea românească.

Bineînțeles că i-am spus mamei după ce am ieșit din concurs, după ce mi s-a dat telefonul: „Te rog frumos să-mi faci ciorbă de perișoare și sarmale. Și m-a așteptat cu masa pusă” ”, a declarat Andreea Tonciu în urmă cu ceva timp.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.