Andreea Tonciu a vrut să fie o divă, dar i-a scăpat un detaliu. Ce au observat fanii ei din mediul online

Andreea Tonciu a încins iar spiritele pe Instagram cu ultima ei postare. Vedeta a poza doar în lenjerie intimă, iar fanii i-au sărit repede în cap din acest motiv.

Vedeta știe cum să atragă atenția cu fiecare apariție și nu s-a lăsat nici de data asta. Tonciu s-a pozat așa cum fanii ei adoră să o vadă – aproape goală. Purta doar lenjerie intimă și a reușit astfel să le ridice tensiunea bărbaților de pe rețelele sociale.

Cu un trup perfect, cu pielea fină și cu un păr superb, Andreea le-a sucit mințile internauților. Ea a fost dur criticată de fooarte mulți dintre ei, dar a primit și multe comentarii frumoase. Una dintre fanele ei a tras-o la răspundere, pentru că a considerat că fotografia ei nu este una potrivită penru fiica ei:  „Dacă Rebi o să vadă această fotografie oare ce o să spună? 😊”, a fost comentariul postat la poza vedetei.

O altă doamnă i-a comentat că ar trebui să aibă alte preocupări, că are o fetiță de crescut: ”Adică tu ai o fetiță de crescut, dar tu stai goală în fața aparatului! „Super” o mamă mai … n-am văzut”, i-a transmi femeia Andreei.

”Tonciu ai zis ca esti o Doamna 😂😂😂😂”, a fost mesajul urmăritoarei. „Draga mea, doamneele nu pot fi sexy????😃😃😃”, a reacționat imediat Andreea Tonciu.

Recent, Andreea a reușit să își împlinească unul dintre cele mai mari visuri.

 „Fetelor, ce parere aveti de noul meu look?! 🤩😍E prima data cand port o astfel de coada de 1 metru! Imi doream de mult timp insa nu am gasit niciunde in tara si credeti-ma ca am cautat mult. Chiar ma simt norocoasa.”, a scris ea.

Lasă un răspuns

Magie și vrăjitorie în contemporaneitate. Practici magice folosite până azi

Nelson Mondialu, gest de zile mari pentru Bianca de la Puterea Dragostei. „Am dat 4.000 de euro pentru…”