Andreea Tonciu nu are de gând să se cumințească absolut deloc! Bruneta le-a pus pe tavă fanilor săi ceea ce are ea mai frumos, iar aceștia nu au putut decât să se bucure de frumoasa priveliște. Nu mai încape nicio urmă de îndoială în faptul că Tonciu parcă devine din ce în ce mai sexy!

Andreea Tonciu știe foarte bine cum să iasă în evidență. Când își scoate la înaintare bustul, bărbații nu pot decât să rămână cu gurile căscate și să-și pună îmaginația la grea încercare. Trebuie să recunoaștem că nu doar sânii reprezintă un punct forte. Andreea Tonciu se poate mândri și cu alte multe calități.

Ultima perioadă nu a fost deloc una liniștită pentru familia Andreei, pentru că soțul ei, Daniel Neacșu, cu puțin timp înainte de noaptea dintre ani, a fost victima unui egresor care avea asupra lui un cuțit. Infractorul este un tânăr în vârstă de 27 de ani, însă se pare că deja au dat uitării evenimentul total neplăcut de care au avut parte.

Andreea Tonciu a reușit să treacă cu brio peste șocul avut și se pare că a revenit în forță de data aceasta cu o fotografie de senzație. Nu spunem noi asta, căci imaginea face cât o mie de cuvinte.

În acest sens, bruneta a făcut o mărturisire în mediul online. A scris câteva rânduri prin care menționează că intră în noul an numai cu gânduri bune, plină de optimism și energie pozitivă.

Andreea Tonciu, decolteu de infarct pe rețelele de socializare

Dacă nici Andreea Tonciu nu știe să fie senzuală, atunci cine să fie? Se pare că experiența din cadrul competiției ”Bravo! Ai stil” a ajutat-o destul de mult pe brunetă, astfel că acum știe să aleagă cele mai hot piese vestimentare pentru a-și pune în evidență calitățile fizice. Având pe ea o lenjerie intimă de culoare neagră extrem de provocatoare, Andreea a încins spiritele instant, din prima secundă în care fotografia a fost postată pe Instagram.

Andreea Tonciu a dat peste cap internetul cu decolteul generos! Fanii au rămas mască: ”Divă” / FOTO

Imaginea răvășitoare a fost însoțită și de un mesaj pentru fanii ei.

„Buna seara! Ne pregatim intens pentru 2021❤️voi ce faceti dragilor? Ce planuri aveti? Va pup dulce”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

„Superbă! 😍 / Divă❤️😍😍 / Aici semeni perfect cu Celia🙈🙈 Ești divină! 😊😊🥰🥰😍😍 / Ești o scumpă ❤️ / Hmmmm, ești unicată!🌹/ ❤️❤️❤️Deșteaptă, frumoasă și stilată!😘 / Mișto sâni”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.