Nu are multe de reproșat, însă ceva anume o enervează cumplit

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta s-a făcut remarcată încă din timpul adolescenței. De-a lungul carierei, a participat la o serie de emisiuni televizate. A fost și pe podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și „amazoană” la „Survivor România”. Acestea sunt doar două dintre multe alte emisiuni în cadrul cărora a participat. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri despre obiceiurile care o deranjează teribil la soțul ei. 

Ce nu poate accepta Andreea Tonciu la partenerul său

Deși este căsătorită de aproape șase ani cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță minunată, vedeta încă are lucruri pe care i le reproșează bărbatului. Fosta asistentă TV a mărturisit, în cadrul unui interviu, că se simte terorizată uneori de acțiunile involuntare, probabil, ale partenerului său. Cu toate astea, îl iubește nespus și chiar dacă o mai supără câteodată, pentru ea, este bărbatul perfect.

„Este foarte dezordonat și strâng în urma lui mai rău ca după fetiță. Folosește ceva, lasă acolo. Mănâncă ceva, pune exact hârtia de unde a luat-o, chiar dacă e goală. Mă terorizează cu chestiile astea. În rest, nu am nicio treabă cu soțul meu”, a susținut Andreea Tonciu.

@starlovveib♬ sunet original – [email protected] IB

Cum s-a cunoscut Andreea cu iubitul ei

Se pare că între focoasa brunetă și Daniel Niculescu a fost dragoste la prima vedere. Fosta asistentă TV a dezvăluit că s-au cunoscut prima dată în parcarea unui mall. Nu a durat mult, iar cei doi s-au mutat împreună.

La scurt timp, vedeta le-a transmis fanilor vestea că va deveni mămică. Lucrurile au decurs parcă într-un ritm alert și la numai câteva luni, a avut loc și căsătoria. Cei doi îndrăgostiți i-au avut drept părinți spirituali pe nimeni alții decât Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De-a lungul timpului, s-a mai zvonit că relația celor doi nu ar fi foarte închegată, însă orice căsnicie mai întâmpină unele certuri.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii