Andreea Tonciu a demonstrat în repetate rânduri că este o femeie sinceră, care ori de câte ori are ceva de zis o face fără să stea prea mult pe gânduri și mai presus de asta, fără să se gândească la consecințe. Ea a fost în repetate rânduri criticată de oamenii din mediul online atât în ceea ce privește comportamentul ei, cât și în ceea ce privește editarea în exces a fotografiilor sale, dar și în ceea ce privește toate operațiile estetice pe care le are.

Mereu vulcanică și gata să spună lucrurilor pe nume, Andreea Tonciu a aruncat în aer încă o informație bomba despre una dintre vedetele de la noi din țară. Despre cine să fie vorba oare de data aceasta?

Andreea Tonciu a pus pe toată lumea pe gânduri

Cu toate acestea, ea nu a pus la suflet vorbele rele venite din partea internauților care își exprimă, de cele mai multe ori, punctul de vedere prin intermediul comentariu. Soția lui Daniel Niculescu este de părere că pe conturile sale sociale face tot ceea ce vrea și postează absolut orice îi trece prin cap, chiar dacă urmăritorii ei nu apreciază aceste lucruri.

Andreea Tonciu a aruncat bomba la adresa unei vedete de la noi: "O bate soțul ei de o rupe"

Ei bine, nici când vine vorba despre alte vedete din lumea mondenă de la noi, nu se poate abține. Recent, ea a dat o serie de declarații cutremurătoare despre o persoană publică de la noi, afirmând că este supusă violenței din partea partenerului său de viață. Bruneta a mai povestit că acesta își lovește soția în locuri în care nu se văd urmele, dar nu a vrut să le dea numele persoanelor despre care a făcut aceste afirmații, pentru a nu izbucni un nou scandal, iar imediat după aceea fanii au început să își dea cu presupusul despre cine ar putea fi cuplul adus în discuție de Andreea Tonciu.

 

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a declarat Andreea Tonciu.