Andreea Tonciu nu a avut parte de cele mai frumoase zile din viața sa. Vedeta a fost pusă în niște situații care nu i-au plăcut deloc, după ce într-o noapte fiica ei s-a simțit extrem de rău. În loc să se urce în mașină și să o ducă la spital, ea a preferat să apeleze la ajutorul ambulanței.

Andreea Tonciu a luat un virus

Bruneta a apelat numărul de urgență de mai multe ori și a fost nevoită să aștepte mai bine de trei ore și jumătate, timp în care nimeni nu venea. Vizibil enervată, Andreea Tonciu a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale, timp în care Rebeca nu se simțea deloc bine.

„De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, este mesajul pe care soția lui Daniel Niculescu l-a transmis în mediul online, acum doar câteva zile.

A doua zi, a avut și ea nevoie de îngirjiri medicale și după ce s-a pozat cu perfuziile la mână, le-a povestit fanilor ei ce anume s-a întâmplat, de fapt, după ce a primit foarte multe mesahe din parte lor. Se pare că diva este din ce în ce mai bine, dar că nu s-a recuperat în totalitate, ci mai are de așteptat câteva zile. Tonciu a luat un virus, dar nu este vorba despre COVID-19.

„Am primit multe mesaje si telefoane de la voi si asta ma bucura enorm…. Sunt mai bine, dar mai dureaza pana ma refac…. Sunt fericita ca @niculescu_rebecca este foarte bine, la fel si @niculescu.daniell ….. sper sa trecem peste asta cat mai repede…. Ce pot sa va spun este ca am luat un virus, nu este corona….🙏revin cu detalii va pup si va multumesc!”,le-a spus vedeta fanilor ei de pe rețelele sociale.