Andreea Tonciu și-a uimit fanii din nou pe rețelele de socializare. După câteva zile în care am văzut-o pe brunetă pe mâinile medicilor și la perfuzii, iată că acum avem de-a face cu aceeași situație. A declarat la acel moment că are câteva probleme de sănătate, mai ales că fix de Crăciun a avut parte de un deces în familie, fapt care a întristat-o foarte mult. Oare ce a mai pățit Andreea Tonciu de data aceasta?

Sfârșitul anului 2021 a venit la pachet cu mai multe momente dificile pentru Andreea Tonciu, însă iată că acum bruneta s-a fotografiat din nou cu perfuzia la mână.

Andreea Tonciu, din nou la perfuzii

Andreea Tonciu și-a liniștit fanii rapid, pentru că le-a explicat ce se întâmplă de are, din nou, perfuzii. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” își dorește energie maximă și să-și revină cât mai repede cu putință, așa că tocmai de aceea o găsim la clinică pentru a-și lua o doză consistentă de energie la început de an.

Pentru că în ultima vreme a fost desul de slăbită, acum Andreea Tonciu a apelat la o procedură care să-i readucă starea de dinainte ca problemele să apară în viața ei. În cazul de față, vedeta și-a administrat vitamine și minerale esențiale pentru a se reface total după o perioadă de vulnerabilitate fizică și emoțională.

social media

„Am venit aici la clinică pentru că eu am mare grijă de mine și de corpul meu. Prin perfuzia asta primesc în corp toate vitaminele și mineralele care îmi lipsesc. Am mare, mare nevoie! (…)”, le-a povestit Andreea Tonciu fanilor de pe Instagram.

Andreea Tonciu a ajuns pe mâinile medicilor acum câteva zile

Andreea Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale acum câteva zile. Vedeta s-a confruntat cu un deces printre cei apropiați și a și răcit, motiv pentru care a ajuns la perfuzii. Perioada aceea grea a trecut, se pare, iar acum bruneta este mai pregătită ca oricând să-și recapete toate forțele.