Fanii sunt de părere că bruneta a folosit prea mult programul de editare a pozelor.

Fără doar și poate, Andreea Tonciu se numără printre cele mai cunoscute vedete de la noi, iar bruneta nu ezita să se distribuie fotografii cu ea. De această dată, fosta asistentă Tv s-a pozat în timp ce purta o rochie de vară, fiind plecată alături de Daniel Niculescu în vacanță. Andreea Tonciu își impresionează fanii cu ținutele pe care le poartă de fiecare dată. Totuși, nu așa a fost și de această dată. Internauții susțin că vedeta își modifică prea mult pozele. 

Andreea Tonciu a exagerat cu editarea pozelor?

Cum bruneta nu ezită să imortalizeze momentele importante, Andreea Tonciu s-a fotografiat în vacanță. Ei bine, dacă rochia de vară este pe placul multor doamne, nu același lucru se poate spune și despre editarea pozei. Diferențele mari de la nivelul feței nu au fost trecute cu vederea de internați. Aceștia sunt de părere că vedeta a folosit prea mult programul de editare.

Cu siguranță, fiecare vedetă își dorește o apariție de senzație în mediul online, dar culoarea pielii de pe mâini este cu mult diferită de cea de pe față. De altfel, fanii au observat și modificări în ceea ce privește sprâncenele.

Andreea Tonciu a abuzat de Photoshop? Detaliul pe care internauții l-au observat într-o postare de pe social media. FOTO
Instagram

Nu este pentru prima dată când Andreea Tonciu este acuzată că a folosit prea mult programul de editare a pozelor. Pe când era concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, fanii au observat că vedeta și-a pus în evidență talia cu ajutorul editărilor, doar pentru a părea mai slabă.

Ulterior, imaginile dinainte și de după editare au fost comparate, iar internauții au ajuns la concluzia că Andreea Tonciu folosește prea mult editarea pozelor și ajunge ca realitatea să fie deformată.

Tot atunci, Andreea Tonciu, cu ajutorul programului de editare, și-a făcut picioarele mai lungi. Vedeta a mai făcut la acel moment câteva modificări la nivelul feței, detaliu observat și de fani.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.