Reclamă
Reclamă

Andreea Raicu a oferit detalii sincere întodeauna când a povestit despre viaţa ei personală. De-a lungul timpului a avut doar relaţii serioase, dar nu s-a măritat niciodata.

Andreea a încercat să-și aleagă atent iubiții însă de multe ori inima voia ceva ce mintea nici nu putea concepe. Ea se gândea foarte profund la ideea de a-și găsi jumatatea, cu care să aibă subiecte de discuție, să simtă că există acea conexiune umană între ei.

Uneori chiar se gândea serios la măritat și își dorea să facă un copil, însă ea crede că este o problemă de-a ei de nu poate face acest pas. Poate este vorba despre teama de a se confrunta cu viața de familie.

De curand, Andreea a călătorit în India și și-a dat singură seama că nu era vorba despre asta iar dacă nu ar fi stat atâta pe gânduri, ar fi putut să se mărite de mult. Ei îi place să petreacă timpul liber singură, să se plimbe degajată în parc și i se pare totuși destul de complicat ca în urma casatoriei să fi cumva proprietatea cuiva.

Reclamă

Căsătoria este pentru cei care au relaţii fericite și încă nu s-a întamplat ca Andreea să decidă că e timpul și pentru ea.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro