În ultima vreme, tot mai multe vedete le acordă timp fanilor lor de pe rețelele sociale, unde postează din ce în ce mai des. Ele organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe conturile lor oficiale de Instagram, dându-le astfel ocazia internauților să le pună tot felul de întrebări. Acestea le oferă răspunsurile mult dorite, fără să le evite pe cele mai dificile sau ciudate dintre ele.

Andreea Raicu: “E nevoie de multă maturitate să înțelegi”

Ei bine, Andreea Raicu a urmat și ea acest model și și-a rupt din timpul său, pentru a petrece mai multe clipe alături de cei care o urmăresc și care o iubesc. Vedeta este extrem de ocupată, dar asta nu înseamnă că îi evită pe cei datorită cărora a ajuns acolo unde este acum și anume fanii ei. Întrebările pe care le-a primit, probabil, au șocat-o chiar și pe ea. Uneori ceea ce se află în mințile celor din jurul nostru, ne lasă cu gura căscată.

Printre multe altele, un internaut a vrut să afle de la frumoasa vedetă dacă mai poate exista prieteni cu un fost partener de viață. Cel mai probabil, intenția acestuia era să afle de la ea, dacă mai vorbește sau nu cu fostul ei partener de viață, dar ea i-a dat un răspuns la modul general, de care este posibil să nu fi fost atât de mulțumit pe cât spera.  Se pare că Andreea Raicu este de părere că acest lucru este, într-adevăr, posibil.

Andreea Raicu, mărturisiri sincere despre relația pe care o are cu fostul iubit: “E nevoie de multă maturitate să înțelegi”

„Cred că e posibil atunci când te împaci cu ce s-a întâmplat și îți dorești să ai un om cu care ai împărțit o perioadă  importantă, care te cunoaște și cu care te respecți și ai aceleași valori. E nevoie de multă maturitate să înțelegi dacă vrei asta și dacă îți face bine și puteți crea o relație sănătoasă și onestă…”, a venit răspunsul din partea vedetei.