Andreea Raicu a intrat în atenția fanilor săi, după ce zilele trecute vedeta și-a făcut apariția goală pe rețelele sociale. Vedeta nu s-a temut de comentariile răutăcioase pe care era sigură că le va primi, pentru că multă lume a apreciat-o pentru curajul de care a dat dovadă. Arată foarte, foarte bine pentru vârsta ei și nu îi este rușine să își pună formele apetisante în evidență. Nici Mihai Bendeac nu s-a putut abține să nu reacționeze, arătându-se dornic să mai vadă astfel de imagini cu ea.

Andreea Raicu: „Nu am vrut să primesc ajutor de la bărbaţi”

Deși este o fire optimistă care vorbește mereu deschis despre problemele sale, ea a deschis foarte rar subiectul despre depresie. A venit, însă, vremea în care s-a văzut nevoită să discute și despre acest subiect sensibil din viața sa, care a schimbat-o ca om și din care a avut foarte multe lucruri de învățat. Andreea Raicu a fost afectată de toate cuvintele pe care le-a auzit din partea celor care i-au dat viață, în special de cele primite de la tatăl său.

Tatăl său a descurajat-o încă de pe vremea când era doar un copil și îi spunea mamei sale că fiica lor nu va reuși să facă absolut nimic în viață, pentru că era preocupată de lucruri care lui nu i se păreau normale și din cauza cărora, la vremea aceea, o judeca. Toată viața a refuzat să primească ajutor din partea bărbaților, din simplul motiv că ar fi înseamnat că părintele ei a avut dreptate și nu își dorea acest lucru.  Mai mult decât atât, trauma din copilărie pe care a trăit-o din cauza vorbelor tatălui ei au făcut-o ca, o bună perioadă din viață, să facă totul perfect și să demonstreze tutror cât de capabilă este. Acest lucru a epuizat-o într-un od fantastic și, la un moment dat, a ajuns chiar să clacheze. După ani în care a fost nevoită să facă pe placul tuturor, Andreea Raicu a decis că este cazul să facă o schimbare radicală în viața ei, așa că a început călătoria care mai apoi avea să devină lecția vieții ei.

 

Andreea Raicu, mărturisiri emoționante despre depresie: "Tatăl meu era exasperat, că..."

„În general copiii îşi fac poveşti atunci când nu le place ce li se întâmplă în viaţă. Poveşti cu care cresc şi pe care le consideră realitatea. Sunt uneori lucruri mici care te pot afecta pe viaţă. Cuvinte pe care părinţii ţi le spun… Tatăl meu era exasperat că, fetiţă fiind, eram extrem de preocupată de modă şi de cum arăt. I-a spus mamei că nu o să se aleagă nimic de mine şi că toată viaţa va trebui să existe cineva care să aibă grijă de mine, pentru că eu nu o să fiu în stare. Aşa că nu am vrut să primesc ajutor de la bărbaţi, pentru că ar fi însemnat că tata ar fi avut dreptate. Tata, care era un om extrem de deştept, îmi spunea că este o ruşine să spui că nu ştii. În momentul în care am învăţat că este normal să spui că nu ştii, am scăpat de o presiune fantastică”, a povestit Andreea Raicu.