Andreea Raicu a lansat o carte, de ziua ei de nume. Ce a stat în spatele acestei decizii

Andreea Raicu a lansat o carte, de ziua ei de nume

Andreea Raicu a anunțat astăzi, pe contul personal de Instagram că a lansat o carte. Vedeta și-a dorit să facă o surpriză comunității sale. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia sunt nerăbdători să citească cartea  „Secrete aflate pe pielea mea”.

„Așteptarea a luat sfârșit!

Azi este Sf Andrei. Pentru mine este o zi la fel de importantă ca cea de naștere când obișnuiesc să îmi fac un cadou. Cred ca darurile pe care noi ni le oferim sunt cele mai frumoase pentru că știm exact ce ne bucură sufletul.

Anul acesta de Sfântul Andrei mi-am dorit sa îmi fac un cadou pe care sa îl împart cu tine. Să fie un dar care să te ajute să îți descoperi și să îți prețuiești frumusețea ta și a sufletului. Tocmai de aceea CADOUL meu este o CARTE. O carte despre frumusețe, despre iubire si acceptare. O carte plină de secretele descoperite pe pielea mea,” a precizat Andreea Raicu pe contul personal de Instagram.

Vedeta a mărturisit că de-a lungul carierei sale, a existat o presiune constantă. Fiind persoană publică, s-a confruntat cu diverse situații în care trebuia să arate impecabil. Presiunea aceasta a determinat-o pe Andreea Raicu să își exprime toate trăirile în rândurile acestei cărți.

„Scriind-o mi-am adus aminte de toată presiunea pe care am pus-o pe mine în cei 20 de ani în care am lucrat în televiziune și eram hăituită încontinuu de paparazzi care de abia așteptau să vâneze un moment de imperfecțiune. Și cum credeam că perfecțiunea înseamnă frumusețe, făceam tot posibilul să fiu perfectă. Asta învățasem încă din copilărie și credeam că îmi va aduce iubirea tuturor după care tânjeam mereu în mod subconștient”, a continuat Andreea Raicu.

Andreea Raicu a lansat o carte, de ziua ei. „O carte despre frumusețe, despre iubire și acceptare"
bookzone.ro

Frumusețea nu înseamnă perfecțiunea găsită cu ajutorul filtrelor”

Mesajul cărții lansată astăzi de Andreea Raicu este următorul: fiecare femeie să își accepte defectele. Vedeta le încurajează pe femei să se iubească mai mult pe ele însele și să renunțe la a nemulțumite de propria înfățișare. Acceptarea de sine este unul dintre subiectele cărții „Secrete aflate pe pielea mea”. De asemenea, vedeta a mărturisit că pozele de pe social media nu exprimă realitatea vieții noastre de zi cu zi.

„Azi într-o lume în care cei mai mulți caută perfecțiunea, dacă ne uităm la ce se întâmplă in Social Media, știu că e o lupta fără sens și mai știu că frumusețea nu înseamnă perfecțiunea găsită cu ajutorul filtrelor, intervențiilor estetice și tuturor metodelor care te duc cât mai aproape de idealul tău de frumusețe, care de cele mai multe ori e nerealist.

Eu te invit să te uiți în oglindă fără sa îți modifici fizionomia, să îți ridici sprâncenele, pomeții sau să îți tragi pielea. Uită-te la tine așa cum nu o faci când pozezi pentru Instagram, așa cum ești tu, fără nicio expresie, fără sa zâmbești sau să ai o privire seducătoare. Și vezi ce observi. Ceea ce e în interior se vede la exterior”, a declarat Andreea Raicu

Andreea Raicu își dorește că fiecare femeie să se accepte așa cum este, cu defecte și calități. Vedeta le încurajează pe femei să aibă încredere în ele însele și în potențialul lor.

„Visul meu este ca această carte să te ajute sa îți recapeți încrederea și libertatea și să poți să îți spui în orice moment indiferent de orice, „ÎMI PLACE DE MINE”. Acela va fi momentul în care te vei simți cu adevărat frumoasă!”, a precizat Andreea Raicu.