Andreea Raicu a trăit pe pielea ei unele dintre cele mai tragice episoade din viața unui om.

Andreea Raicu este cunoscută pentru accentul pe care îl pune pe mediație și regăsirea sinelui. Deși poate pentru unii pare ceva superficial, vedeta susține că în cazul ei, totul a funcționat neașteptat de bine. Ba chiar pe seama redescoperirii de sine pune și unul dintre evenimentele care i-a marcat viața.

Andreea Raicu este mai mereu văzută cu zâmbetul pe buze. Fanii ei s-au obișnuit ca vedeta să emane optimism la fiecare apariție. Ceea ce nu știu mulți este faptul că șatena are o poveste de viață impresionantă. Pe lângă lecțiile pe care destinul i le-a dat mereu, Andreea a trecut printr-un episod pe care nu-l va putea uita niciodată.

De când s-a apucat să acorde mai multă importanță meditației, Andreea Raicu privește mult mai profund fiecare eveniment din viața ei. Recent, vedeta a povestit cum a fost la un pas de moarte și cum a presimțit totul dinainte. Chiar dacă pare scenariu de film, totul este cât se poate de real.

Andreea Raicu, la un pas de moarte. „Două săptămâni nu am mai putut să merg”
Instagram

Andreea Raicu simte că s-a născut a doua oară

Andreea Raicu a mers la aniversarea unei prietene, dar a avut un presentiment nefast înainte de a pleca din casă. În acel moment, viața ei se afla într-un punct extrem de tensionat și dificil. Afacerile ei nu mai mergeau deloc, dar ea părea că nu se îngrijorează deloc. Surprinsă de comportamentul ei, vedeta spune că acela a fost momentul în care o voce interioară i-a spus că va muri.

A reflectat destul de mult asupra acestui mesaj, dar nu i-a acordat importanța necesară. Când s-a întors de la evenimentul cu pricina, Andreea Raicu s-a simțit obosită și s-a întins pe canapea. Nimic neobișnuit, până aici. La un moment dat, când a vrut să se ridice, vedeta nu își mai simțea picioarele.

Acel episod a fost, de parte, cel mai traumatizant din viața ei. Chiar și acum când povestește asta, o face cu emoție în glas.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.