Frumoasa brunetă a depășit cele mai dificile evenimente

În vârstă de 45 de ani, Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la noi din țară. Recent, vedeta a scos la iveală detalii mai puțin știute din viața ei. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că a avut perioade dificile și s-a luptat cu depresia, pe care în cele din urmă a învins-o. 

Problemele au încercat-o de nenumărate ori

Invitată în cadrul podastului „Fain și Simplu”, vedeta de televiziune a divulgat mai multe secrete din existența ei. A vorbit despre cum au afectat-o provocările pe care le-a întâmpinat și despre starea în care a putut să ajungă. Andreea Raicu susține că este pregătită pentru provocări, ca urmare a experiențelor care i-au dat curajul de a lupta. Însă, a existat și un moment în care a clacat.

„Eu am o anduranță foarte mare pentru că am fost crescută cu ideea că tu poți, ești în stare, dacă nu poți, ești o incapabilă și o să râdă toată lumea de tine, drept pentru care am câștigat, am căpătat o anduranță fantastică la absolut orice. La oboseală, la stres, la absolut orice”, a declarat Andreea Raicu în cadrul emisiunii online.

Andreea Raicu, în lupta cu depresia. Vedeta a trecut cu greu peste boala secolului
Social media

Deși pare o fire tenace și o persoană care nu poate fi înclinată la prima bătaie de vânt, fosta prezentatoare a suferit din cauza depresiei. Chiar dacă a reușit să depășească orice clipă grea, a existat și un moment în care a simțit că nu mai poate face față provocărilor.

Vedeta a obținut tot ceea ce și-a dorit, însă fericirea întârzia să apară. Prin urmare, a decis să caute răspunsuri la curiozitățile sale și a început să se cunoască mai bine. Astfel, a avut puterea de a trece peste cel mai greu episod din viața sa.

„Nicio problemă, pot! Până când m-a doborât. Începi să-ți pui întrebări, dacă ești o persoană introspectă, dacă ai curiozitate și vrei să ieși de acolo, ai așa un „drive” de a merge mai departe, ceea ce cred că noi toți îl avem, doar că, probabil, circumstanțele în cate suntem nu ne ajută foarte tare”, a mai adăugat vedeta TV.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii