Mihai Bendeac are o slăbiciune pentru Andreea Raicu, dar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Actorul a vorbit mereu frumos despre vedetă și o admiră din toate punctele de vedere. Zilele acestea, ea și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram și a postat o imagine unică, în care apare goală și care adunat mii de reacții și sute de comentarii, așa cum era de așteptat. Nici actorul nu s-a putut abține să nu îi lase un comentariu femeii pe care o admiră de ani buni.

Andreea Raicu este o femeie extrem de asumată, care știe ce vrea de la viață, dar care a și luptat foarte mul cu propriul sine până să găsească liniștea sufletească de care avea atât de multă nevoie la un moment dat în viața ei.

Andreea Raicu a surprins pe toată lumea

Andreea Raicu, deși nu mai este la vârsta la care poate poza în felul acesta și risca să fie judecată de fanii ei, a postat o imagine de senzație pe social media, fără să îi pese de gurile rele. Unii se așteptau ca părerile internauților să nu fie tocmai bune, au fost surprinși în momentul în care au văzut că oamenii își doresc tot mai multe poze cu ea de genul acesta.

Pentru internauți este o dovadă de curaj și trebuie să recunoaștem că Andreea Raicu arată extrem de bine pentru vârsta ei și știe cum să își pună trupul în evidență de fiecare dată. Aspectul fizic joacă un rol important și în cazul ei, iar vedeta face tot ceea ce îi stă în putință pentru a arăta mai bine de la o zi la alta. Ea le-a dezvăluit fanilor că mai are astfel de imagini și i-a întrebat dacă să le posteze sau nu, iar Bendeac i-a oferit imediat un răspuns.

„Ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….?😇”, a scris vedeta în dreptul imaginii de pe Instagram.

Andreea Raicu, imagine de senzație fără nicio haină! Reacția memorabilă a lui Mihai Bendeac / FOTO

„Oriunde. Oricând. 😜”, i-a scris Mihai Bendeac în comentarii.