Andreea Raicu nu se poate bucura de toate ținutele pregătite pentru vacanță fiindcă bagajul său încă nu a ajuns la ea.

Andreea Raicu și-a dorit o vacanță de vis, dar rezultatul nu a fost cum a visat. Fosta prezentatoare nu a primit încă bagajul de cală, deși sejurul este aproape pe sfârșite. Cum reușește aceasta să se descurce cu câteva haine pe care le-a adus.

Andreea Raicu a plecat într-o vacanță spectaculoasă în Grecia, dar nu se poate bucura la maxim. Vedetei nu i-a venit bagajul de cală și nu are acces la multe lucruri pe care le-a pregătit pentru această escapadă. Cu această ocazie, s-a orientat către un bagaj mult mai mic, în care a băgat câteva lucruri esențiale știind de problemele actuale din aeroport.

Sejurul este aproape pe sfârșite, iar bagajul încă nu a ajuns. Andreea Raicu a ales o destinație inedită în care să-și încarce bateriile și să se bucure de tot ce îi poate oferi locul. Aceasta are nevoie de relaxare și timp pentru ea, în care să se despartă de agitația din marile orașe. Le recomandă turiștilor să aibă în bagajul de mână câteva lucruri esențiale cu care să reziste câteva zile.

„Sâmbătă am plecat in vacanță. Din cauza nebuniei din aeroporturi, m-am gândit să îmi iau un bagaj de mână ceea ce a stârnit hohote de râs din partea prietenilor mei pentru ca eu obișnuiesc să „travel light”.
Mi-am luat lucrurile esențiale în cazul in care îmi întârzie bagajul o zi. E deja a cincea zi din cele 8 și nici urmă de bagaj. Deși mi-am făcut un bagaj mare, am realizat de cât de puțin avem nevoie.”, a scris Andreea Raicu pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Andreea Raicu: „Ai nevoie de organizare”

Andreea Raicu își pregătise câteva ținute pentru această vacanță, dar nu le-a putut îmbrăca deoarece se află încă în bagajul de cală. Se bucură de câteva lucruri pe care le are cu ea și și-a dat seama că avem nevoie de atât de puțin pentru a ne simți bine. Vedeta recunoaște că ai nevoie de organizare și relaxare pentru a înțelege că totul se poate schimba.

Ce-mi lipsește cel mai tare? Rochiile din Amalin pe care de abia așteptam sa le îmbrac. În rest, numai părți bune: mă hotărăsc foarte repede cu ce mă îmbrac, e super ordine în camera. Plus ca bagajul îl voi face în 5 minute la plecare! Ai nevoie de organizare, minte relaxată care înțelege că trebuie să accepte ce nu poate schimba dacă vrei să fie bine!”, a încheiat vedeta.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.