Andreea Raicu nu a avut parte doar de momente de relaxare și fericire. Din contră, frumoasa vedetă s-a confruntat mult timp cu suferința, neliniștea și neplăcerea față de viață.

În cele din urmă, ea a reușit să-și găsească pacea și echilibrul atât de necesar. După multe căutări și întrebări fără răspuns, Andreea Raicu se identifică acum cu o femeie puternică, sensibilă și care a știut cum să gestioneze la timp situațiile critice din viața ei.

Nu puține sunt dățile în care Andreea Raicu a dat dovadă de mult curaj, încredere, putere și stăpânire de sine. Însă aceste lucruri atât de prețioase nu au fost obținute cât ai bate din palme, ci a fost necesar un proces lung de curățare interioară și multă liniște. Și-a regăsit pacea în timpul unei vacanțe revelatorii în India.

Se pare că meditațiile și detașarea au făcut-o pe Andreea Raicu să vadă viața cu alți ochi și să-și dea seama de faptul că nu este în regulă să ia totul personal pentru că acțiunile celorlați nu spun nimic despre ea, ci doar despre ei.

Chiar dacă a avut parte de multe dezamăgiri în viața, vedeta mărturisește faptul că a învățat cum să le gestioneze și cum să le privească astfel încât să nu se mai afecteze din pricina lor.

Andreea Raicu a descoperit cheia către o viață mai liniștită, mai bună

Unealta ”secretă” de care dispune Andreea Raicu în aceste momente este acceptarea și, bineînțeles, iertarea. Nu se judecă pentru sentimentele pe care le are. Le trăiește și le acceptă pur și simplu.

Mai mult, Andreea Raicu mărturisește că din fiecare experiență mai puțin plăcută este necesar să învețe ceva, să vadă binele întotdeauna. Lecția trebuie învățată din orice situație neplăcută. În caz contrar, experiența se va repeta, după cum mărturisește Andreea Raicu.

” În primul rând, să accept ce m-a făcut sa simt, de mult ori foarte multă furie. Dezamăgirea vine cu niște emoții și furie tristețe. Mi-am dat voie să-mi exprim acele emoții. A fost important să mă uit să văd care este lecția. Pentru că atunci când avem parte de o experiență care ne rănește, cu siguranță, are și o parte bună. După ce mi-am dat voie să-mi consum emoția și să înțeleg ce m-a rănit atât de tare, înțeleg care este lecția. Și dacă nu-mi învăț lecția, experiența respectivă apare din nou. ”

Andreea Raicu a trecut printr-o dramă: ”Am țipat și am plâns până n-am mai putut”

Andreea Raicu și-a dat voie să plângă ori de câte ori a simțit

Andreea Raicu a avut parte de momente dificile, însă necesare. Se pare că vedeta a învățat foarte bine cum să gestioneze situațiile din jurul ei și cum să danseze cu propriile emoții astfel încât problema cauzatoare de sentimente neplăcute să dispară complet.

„Am dat și cu pumnul în sacul de box, am țipat, am și plâns și m-am și închis și am plâns până n-am mai putut. Pentru că e foarte important să dai voie emoțiilor să se consume. Pentru că atâta vreme cât nu le dai voie să se consume rămân acolo și te mănâncă pe dinăuntru. ”