Andreea Raicu și-a început anul 2022 așa cum nu se poate mai bine! Vedeta a plecat într-o vacanță departe de România, în Thailanda. Cu această ocazie, și-a luat timp doar pentru ea și a lăsat la o parte rețelele de socializare și a folosit cât de puțin telefonul.

Se pare că Andreei Raicu îi priește foarte bine această deconectare de la viața socială. Într-o postare recentă, vedeta a dezvăluit că de 10 zile a pus pe stop tot ceea ce înseamnă responsabilități și a decis să facă un „detox” de la tot ceea ce înseamnă rețelele de socializare. Rezultatul este unul care o mulțumește pe deplin pe Andreea Raicu, mărturisind că are o stare de spirit perfectă.

„Ieri s-au făcut zece zile de când nu m-am mai conectat la social media. Zece zile în proporţie de 98% fără telefon, WhatsApp sau alte aplicaţii. Zece zile de linişte! Zece zile de timp cu mine şi pentru mine, cu cei de lângă mine, prezentă în fiecare moment, în realitatea mea, nu în cea virtuală pentru care am ajuns să trăim cei mai mulţi dintre noi, să facem mereu alegerile care să ne arate cât mai «bine» în ochii celorlaţi prin postarea imaginilor care întruchipează viaţa perfectă”, a scris Andreea Raicu.

social media

Andreea Raicu nu se grăbește să ajungă în fața altarului

Andreea Raicu este o femeie foarte frumoasă, care a fost nevoită să treacă prin foarte multe încercări de-a lungul timpului. Cu toate că se simte o femeie împlinită, acum nu are niciun bărbat lângă ea. Vedeta are vârsta de 43 de ani, însă se pare că nu se gândește să facă pasul cel mare de a se căsători prea curând, chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe.

“Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.
Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta. Îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu, în urmă cu ceva timp.