Andreea Raicu a mers să se distreze la festivalul din Buftea alături de mulți tineri. Vedeta a lăsat totul deoparte, a îmbrăcat o ținută lejeră și a plecat alături de o prietenă să se bucure de muzica electronică.

Andreea Raicu se numără printre cele mai îndrăgite personalități din showbizul românesc. Aparițiile sale sunt mereu ca scoase din revistă, iar vedetei îi place să se aranjeze și să aibă grijă de ea. Pentru a merge la Summer Well a adoptat o ținută lejeră și, dacă nu erai atent, se putea pierde printre mulțimea de tineri puși pe distracție.

Fosta prezentatoare nu a lăsat acest festival să-i scape, fiind ultimul din acest sezon. Andreea Raicu s-a pregătit cum a știut mai bine și a plecat către Buftea. A purtat o rochie lungă, în două culori și foarte largă, încât să se poate mișca în voie. La ținuta sa a accesorizat câteva accesorii, un plic de mărime medie și o pereche de adidași albi.

Instagram

Ce dietă a adoptat Andreea Raicu

Andreea Raicu a renunțat la multe alimente care îi făceau rău și acum se simte mult mai bine. Vedeta are o dietă corespunzătoare, consumând fructe, legume, cereale sau carne slabă. Nu consumă gluten, lactate și nici zahăr, apelând la cele mai nutritive preparate care o ajută să aibă un stil de viață activ și sănătos.

„Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport. În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez.”, a spus Andreea Raicu în trecut.