Andreea Podărescu trece prin momente grele. Tatăl ei a fost recent internat în stare gravă la spital. Andreea a făcut un anunț îngrijorător pe rețelele de socializare. Vedeta le-a cerut fanilor să-i fie aproape în această perioadă grea.

De-a lungul timpului, Andreea Podărescu a trecut prin foarte multe provocări, mai ales după divorțul de fostul ei soț. În acest moment, vedeta trece prin clipe de coșmar, asta după ce tatăl ei a fost internat de urgență la spitalul Fundeni. Din păcate, starea tatălui Andreei Podărescu nu este deloc bună.

social media

Tatăl Andreei Podărescu este internat la spital

Tatăl Andreei Podărescu a ajuns de urgență la spitalul Fundeni, într-o stare destul de gravă. Andreea Podărescu are o comunitate mare de fani în mediul online și îi ține mai mereu la curent pe aceștia cu toate momentele din viața sa. Însă, de această dată, Andreea Podărescu și-a îngrijorat fanii. Ea a postat pe contul ei personal de Instagram un mesaj îngrijotrător, în care a mărturisit că tatăl ei are nevoie de sânge.

„Tatăl meu este într-o stare gravă la Spitalul Fundeni și are mare nevoie de sânge. Vă rog din suflet cei care puteți să donați sânge să-l salvăm. (…).Vă mulțumesc cu recunoștință!”, a scris Andreea Podărescu pe rețelele de socializare.

Andreea Podărescu a primit cadou o casă din partea mamei sale

Vedeta a avut parte de momente grele după ce a divorțat de fostul ei partener de viață. Însă, de Crăciun, Andreea a primit un cadou inedit din partea mamei sale. Femeia i-a făcut cadou fiice sale o casă.

„Dorința mea cea mai mare a fost să am căsuța mea. Eu și copilașul meu. Uite că o avem și a fost cadou. A fost un cadou din partea mamei mele. Cred că este cel mai frumos și cel mai mare cadou pe care l-am primit în viața mea, după copilașul meu”, a spus Andreea Podărescu.