Andreea Podărescu dată în judecată pentru că a dat ţeapă! Cine este victima vedetei, aflaţi aici

Problemele par că se ţin lanţ de Andreea Podărescu. Actualmente, fosta asistentă tv se află în judecată cu fostul iubit pentru custodia copilului, însă, aceasta a fost trimisă în instanţă şi pentru că a dat ţeapă unei clinici medicale din Capitală.

Împreună cu tatăl şi fiul său, Andreea Podărescu au fost chemaţi la Tribunalul Bucureşti din cauza faptului că au uitat să plătească o factură la un laborator de analize medicale specializate în celule stem.

Potrivit Spynews.ro, valoarea facturii se ridică la suma de 1.300 de lei.

‘Admite în parte cererea. Obligă pârâţii în solidar la plata către reclamantă a sumei de 1.290 lei, reprezentând contravaloare factură restantă şi a sumei de 347,5 lei, reprezentând taxă de timbru şi onorariu de avocat. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti’, au decis magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1.

Din păcate pentru ea, Andreea Podărescu mai are un proces cu fostul ei iubit. Acesta a dat-o în judecată pe motiv că nu are voie să își vadă copilul.

 

Lasă un răspuns

Cum îți dai seama dacă ai coronavirus și cum să previi boala

Călin Popescu Tăriceanu, atac la adresa lui Ludovic Orban: „Și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul. Nu se bucură de pic de încredere”