Andreea Perju a plecat în vacanță în Bodrum.

Andreea Perju a mers într-o vacanță la începutul lunii octombrie. Actrița a avut nevoie de o scurtă pauză, iar Turcia a fost destinația ideală pentru ea. Cum a luat decizia de a pleca pentru câteva zile. 

Andreea Perju este una dintre actrițele cunoscute din țară. Aceasta este prezentă în mediul online și împărtășește numeroase momente din viața ei cu fanii. Pe lângă dedicarea pe care o are în carieră, ea este și o mămică devotată celor două fetițe ale sale.

În ciuda programului încărcat, Andreea Perju reușește să facă față problemelor care apar zilnic, dar uneori este prea mult. Când ajunge la oboseală, ea alege să lase totul în spate pentru câteva zile și să se bucure de os curtă vacanță. Așa a fost și în cazul de față.

Actrița a ales să plece în Bodrum, o destinație turistică din Turcia, lăudată pentru priveliștea uimitoare. Decizia a fost luată spontan, fiindcă la ora 11:00 era în București, iar, câteva ore mai târziu, se afla pe plajă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANDREEA PERJU (@andreea.perju)

„Aveam nevoie de această pauză. Ce e frumos este că a fost spontan. Am dat un pic totul peste cap dar s-au și așezat. 😂 Stilul meu, când sunt cu bateriile descărcate, creez o situație care îmi ridică nivelul de adrenalină iar celor din jurul meu nivelul de cortizol. 

Ieri, la 12 eram în București, abia trezită, aseară la 19 eram în Bodrum pentru prima dată. OUT OF OFFICE!”, a scris Andreea Perju pe Instagram.

Andreea Perju a fost la un pas de divorț

Andreea Perju și soțul ei au fost la un pas de divorț fiindcă aveau alte priorități în afara relației. Cei doi nu mai știau să își facă mici surprize pentru a se bucura și s-au gândit la o despărțire. Cum flacăra iubirii nu a dispărut dintre cei doi, au luat-o pe o cale normală și se iubesc mai mult ca oricând.

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem.

Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu. Am învățat să ne bucurăm de lucruri simple. De la faptul că-mi aduce un buchet de flori sau că-mi face cafeaua de dimineață sau că mă surprinde frumos.”, a declarat Andreea Perju.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.