Andreea Perju a fost operată de urgență la un sân.

Andreea Perju a ajuns pe masa de operație din cauza unei probleme de sănătate. Timp de opt ani și-a putut ține adenomul sub control, dar el s-a înmulțit și intervenția era inevitabilă. Actrița sfătuiește toate femeile să aibă grija de sănătatea lor și să nu existe alte priorități în loc.

Andreea Perju nu a mai putut amâna intervenția chirurgicală la sân. Opt ani a reușit să țină sub control adenomul, iar medicii au sfătuit-o că trebuie operată. Aceasta regretă că a pierdut atât de mult timp și că nu a acceptat operația în urmă cu mai mult timp fiindcă avea prea multe task-uri de făcut.

„Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.

De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 frați . În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar, româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate. Nu-s mândră de asta, dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?”a scris Andreea Perju pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDREEA PERJU (@andreea.perju)

Problema s-a agravat din cauza amânării

Andreea Perju a avut de suferit din cauza amânărilor. Adenomul pe care îl avea a crescut și chiar s-a înmulțit, iar operația a trebuit făcută cât mai repede. Actrița este sigură că totul a decurs bine și acum așteaptă rezultatul biopsiei. Ea le-a explicat fiicelor sale procedura la care va fi supusă, explicând cu multă blândețe.

„Au mai trecut 9 luni și domnul s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu doi medici doctori ( Fabian Gurău – medic estetician și Florin Georgescu medic chirurg) medici din noua generație, pasionați de meseria lor și atenți la nevoile pe care le aveam, și am făcut pași siguri spre intervenție. Am ales clinica și totul a decurs ca la carte. Fără bartere, fără reclame ascunse doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele.”, a mai scris actrița.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.