Andreea Marin vorbește întotdeauna cu mare drag și cu admirație despre fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Violeta se face pe zi ce trece tot mai frumoasă și este deja o domnișoară în toată regula. Vedeta și fiica ei sunt extrem de apropiate, iar în ultima vreme petrec tot mai mult timp împreună și se bucură de asta. Prezentatoarea a ales să-și mute biroul acasă, tocmai pentru a sta mai mult cu Violeta.

Cum și-a surprins Violeta mama?

Vedeta reușește foarte bine să îmbine viața de familie cu cea profesională, chiar dacă uneori nu pare deloc ușor. Ori de câte ori are ocazia, Andreea Marin vorbește extrem de frumos despre Violeta. Mai mult de atât, împărtășește cu fanii ei și amintirile frumoase pe care le are cu fiica ei; și care nu sunt deloc puține. La cei 12 ani ai ei, Violeta reușește să își uimească părinții cu aptitudinile și puterea ei de înțelegere.

Sunt zile în care Andreea Marin vorbește cu ochii în lacrimi despre ce s-a mai întâmplat în viața lor. Violeta și-a surprins plăcut recent mama, iar ea a ținut să împărtășească și cu fanii ei momentul. A precizat și faptul că fiica ei o va certa pentru gestul pe care l-a făcut. Doar că ea nu a putut să țină pentru bucuria pe care o avea în suflet. Acum câteva zile, tot ea a spus că ar vrea să mai facă un copil, că este pregătită și că sigur și fiica ei se va bucura.

Andreea Marin vorbește plângând despre fiica sa. Ce discuție au avut cele două. "Mă va certa..."

 

Ce discuție au avut Andreea și Violeta?

„Mami, îți amintești la începutul anului când am fost răcită tare? Și am stat o săptămânaă acasă; am fost supărată că nu pot merge la școală?

Nu putem să te las, aveai temperatură.

Da, dar chiar atunci aveam un project important; o filmare la școală în care urmă să joc, și am pierdut-o. De aceea, am scris scenariul și am comunicat cu colegii; care au jucat în film..

Așa… Și ce s-a întâmplat?

De fapt, era un film cu tema ecologică pentru o competiție internațională; au participat copii de pe diverse continente și tocmai am aflat că … am câștigat!

Bucuria fetiței mele nu a fost o explozie, dar în ochii mei lacrimile au explodat… Mi-au trecut prin inima atâtea emoțîi și amintiri din toți acești ani într-o clipă doar și orice mama știe câte vise, temeri, câtă deznădejde și spetanta ne însoțește în toți acest ani, până ii vedem pe picioarele lor, până să ne bucurăm de realizările lor…
Violetă mă va certă, desigur, că v-am povestit, dar îmi asum – am simțit nevoia să fac ceva, că să nu-mi sară inima din piept. Împărtășită, bucuria e mai frumoasă!”, a povestit vedeta.