Andreea Marin, vopsită de iubit! Rezultatul te va șoca!

În această perioadă de criză în care ne aflăm, saloanele de înfrumusețare sunt închise, iar vedetele de la noi trebuie să se descurce cum pot. La fel a procedat și Andreea Marin care, pentru prima dată în 18 ani, a ales să se vopsească acasă. Aceasta mărturisește faptul că nu i-a fost deloc ușor și a avut nevoie de mult curaj pentru a face acest lucru.

Se pare că totul a ieșit ca la carte, ajutată fiind și de partenerul de viață. Vedeta Andreea Marin și-a descoperit încă o abiliate, cea de hair-stylist, după cum se observă.

”Bună dimineața! Am făcut-o și pe asta: pentru prima data, am vopsit parul acasă, și a ieșit! Parul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, asa ca îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanță de baza, aveam emoții sa nu fac o boacană, dar iată ca a fost mai ușor decât ma așteptăm!”, a declarat Andreea Marin pe conturile de socializare.

Andreea marin se vopsește acasă
Andreea marin se vopsește acasă

Andreea Marin a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare pașii pe care i-a urmat:

”Pentru ca am promis sa împărtășesc cu voi procesul, iată pașii:

Primul pas și cel mai important este sa va convingeți partenerul de viata sa devina stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și in doi chiar a fost distractiv și inedit!
Am folosit spray-ul Prime de la Moroccanoil pe toată suprafață parului uscat și la rădăcini înainte de vopsire, pregătește parul pentru o vopsire eficienta.
Am amestecat vopseaua din imagini, am combinat nuanțele din 2 tuburi diferite în proporțiile indicate de specialistul de la www.toplineshop.ro, aveam nevoie de sfat sa ajung la rezultatul dorit, nu puteam alege culorile și proporțiile fără a fi ghidata.
4.Vopseaua de la Vitality’s am amestecat-o cu oxidant din aceeași gama și cu uleiurile esențiale din plicurile aflate în cutiile de vopsea. Uleiul esențial conține ulei de măsline, jojoba, ricin, extras de galbenele, coada șoricelului, orez – protejează scalpul și tratează firul de par.
Vopseaua a fost aplicata doar pe rădăcina parului crescuta, am stat 45 de minute, apoi am întins pe toată lungimea parului și am mai stat 5 minute.
Clătire pentru a înlătura vopseaua și șamponare, folosesc gama Kevin Murphy – Angel Wash pentru ca sunt produse făcute cu respect pentru natura, netestate pe animale, au ambalaje din plastic reciclat adunat din oceane, compania recuperând astfel 370 t pe an.
Pe parul tamponat cu prosopul, tratament Post de la Moroccanoil, 5 minute, apoi clătire și… gata!
8.Spray-ul Perfect & Prevent aplicat pe parul uscat apoi, previne deteriorarea parului, protejează termic, UV, antipoluare. Gata!”, a scris vedeta pe contul personal de Facebook.

Lasă un răspuns

Cu cine a fost înlocuit Andrei Ștefănescu de la ”Star matinal” de pe Antena Stars!

Plăcintă nemțească cu vișine și smântână

Plăcintă nemțească cu vișine și smântână