Reclamă
Reclamă

Andreea Marin are foarte mare grijă de aspectul său fizic și face tot ce îi stă în putință să arate mai bine pe zi ce trece. Nu mai este o noutate faptul că fosta prezentatoare TV a adoptat un stil de viață sănătos. Se observă cu ochiul liber că radiază de fericire. Schimbările nu se văd doar pe chip, cât și pe cântar. Andreea Marin nu a ezitat să împărtășească prietenilor săi virtuali că urmează o dietă specială care o ajută de la saptămână la săptămână să topească kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor de iarnă. Andreea Marin se simte bine în pielea sa și este conștientă de faptul că aspectul fizic vine ca o completare în fața calităților pe care le are.

Andreea Marin a început anul în forță

La început de an, vedeta a început să respecte o dietă de detoxifiere, semn că are planuri mărețe în ceea ce privește aspectul său fizic. Andreea Marin este foarte atentă la alimentație și, în același timp, face sport și saună. Aceasta trasmite tuturor fanilor săi să-I urmeze exemplul, pentru că te transformă, practic, în altă persoană, te vei simți extraordinar în pielea ta și vei căpăta încredere în tine. Deci, stima de sine va crește automat. Datorită stilului sănătos de viață pe care îl respectă cu desăvârșire, Andreea Marin a reușit să slăbească 3 kilograme în doar 7 zile.

Andreea Marin, un corp de invidiat chiar și la 47 de ani! Câte kilograme a slăbit fosta prezentatoare TV într-o săptămână
Instagram

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a declarat Andreea Marin pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Dieta de detoxifiere pe care o urmează vedeta a fost adaptată de către medicul său nutriționist. Este este special gândită pentru corpul său. Cu toate acestea, Andreea Marin nu a făcut dieta de detoxifiere publică pe rețelele de socialiazare.

Reclamă

„Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dietă de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și saună”, a mai mărturisit Andreea Marin.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro