Andreea Marin se numără printre vedetele de la noi care își asumă din plin vârsta.

În timp ce alte persoane publice fac coadă în fața cabinetului esteticianului, prezentatoarea stă departe de astfel de trucuri de înfrumusețare. Andreea are 47 de ani și nu se teme nici să își expună pe internet, chipul, fără pic de machiaj.

Nu are riduri, însă oricum se se teme de bătrânețe

Andreea Marin a povestit recent într-un podcast că nu se teme deloc de vârstă. Dimpotrivă, fosta Zână a Surprizelor valorifică din plin fiecare perioadă a maturității pe care o traversează. Andreea nu a apelat până acum la estetician, explicând că nu o deranjează deloc procesul natural al îmbătrânirii.

Cu siguranță, vedeta se poate lăuda și cu o genă de familie bună. Asta pentru că nu are deloc riduri expresive deși se apropie vertiginos de 50 de ani.

Are o dietă echilibrată și face sport

Andreea Marin stă departe de moda intervențiilor estetice. Fosta prezentatoare acordă o grijă deosebită alimentației pe care o are, însă nu uită să facă zilnic mișcare. Pentru că locuiește într-un cartier de lux de la marginea Capitalei, vedeta merge aproape în fiecare zi cu bicicleta în pădure. Andreea și soțul ei au aceleași pasiuni când vine vorba de stil de viață. Deși este cu câțiva ani mai mare decât partenerul ei, aceasta face față cu brio provocărilor de a face mișcare.

Sursa foto: Instagram

La ceas de seară, fosta Zână a Suprizelor a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de pisica ei. Andreea Marin nu s-a sfiit să le arate fanilor ei cum arată nemachiată. De altfel, vedeta le-a dezvăluit și câte puțin din ritualul ei de dinainte de culcare.

Uite-așa înainte de nani, nouă ne place să stăm la o șuetă și să ne alintăm.”, a scris Andreea alături de imagine.

Familia Andreei s-a mărit recent cu încă un membru. Vedeta a ales să aibă o pisică jucăușă de care s-a atașat imediat.