„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food. Mă feresc de ele ca de ciumă. Ultima masă la 7 seara.”

La 47 de ani, Andreea Marin este într-o formă de zile mari. Vedeta are o siluetă de invidiat și nu se chinuie prea mult pentru asta. „Zâna suprizelor” pare că a descoperit formula magică și a decis să o împărtășească și cu fanii săi din mediul online. Aceasta le-a dezvăluit internauților trucurile sale și s-a arătat foarte mulțumită de rezultate.

Andreea Marin ține la felul în care arată și în urmă cu ceva timp a decis să nu lase lucrurile la voia întâmplării. Și-a dorit să scape de kilogramele în plus, așa că s-a montat și a început un nou stil de viață. Vedeta nu ține o dietă strică, însă este atentă la ceea ce mănâncă. Regulile sunt simple: cinci mese pe zi, carbohidrații până în ora 14:00, iar fructe și legume din belșug.

Mai mult, alimentația corectă a acompaniat-o și cu mișcarea fizică. Aceasta face gimnastică 6 zile pe săptămână. Toate aceste i-au oferit rezultate surprinzătoare, de care este foarte mândră.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food. Mă feresc de ele ca de ciumă. Ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.”, le-a spus Andreea Marin internauților.

Andreea Marin s-a pus pe treabă! Metoda prin care a reușit să dea jos kilogramele în plus. „Cinci mese pe zi și…”
Instagram

„Am avut momentele de cădere”

Andreea Marin le-a mai mărturisit internauților că lucrul cel mai greu a fost să se apuce de sport. Însă, cu puțină perseverență a reușit să introducă mișcarea fizică în viața ei, iar acum este „dependentă” de ea.

Vedeta a recunoscut că uneori nu este ușor să respecte toate regulile. A mai călcat strâmb, însă imediat a reconfigurat traseul și s-a pus pe treabă. Nici momentele de răsfăț nu sunt excluse, cât timp nu sunt foarte dese și exagerate.

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele. Dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța.”, a mai spus Andreea Marin.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.