Andreea Marin nu mai are nevoie cu siguranță de nici o prezentare. Din postura uneia dintre cele mai celebre  figuri publice dim showbiz-ul românesc, vedeta este extrem de iubită de fanii pe care i-a câștigat de-a lungul anilor în care a apărut pe micul ecran. Prezentatoarea și-a obișnuit fanii cu apariții decente și a evitat mereu expunerea intimităților vieții personale. Acum, Andreea a făcut însă un gest care a reușit să surprindă pe toată lumea.

S-a lăsat pozată în cadă

Andreea Marin este o prezență longevivă în spațiul public monden, însă deși la modă în vremea în care ea prezenta emisiunea „Surprize Surprize” erau celebre aparițiile persoanelor publice în diverse publicații pentru adulți, vedeta nu s-a numărat niciodată printre acestea. Mai mult, Andreea a avut conform contractului cu TVR de la vremea respectivă o serie de cerințe riguroase de îndeplinit printre care și evitarea unei astfel de expuneri mai mult decât indecente. Multe alte vedete de la noi au pozat însă pentru Playboy în schimbul unor sume fabuloase.Dacă până recent, Andreea nu s-a expus vreodată mai provocator în public, de data aceasta ea a reușit să își surprindă fanii de pe Instagram.Prezentatoarea a apărut într-o postare goală în cadă. Deși nu și-a lăsat formele la vedere, totuși postura a fost una surprinzătoare pentru cei obișnuiți cu Andreea în rolul de moderator mereu decent.

În postările ei de pe Instagram de până acum, vedeta a evitat să apară până acum în acest mod. Fotografiile au fost realizate în cadrul unei campanii publicitare alături de un brand de bijuterii în colaborare bineînțeles cu hub-ul creativ deținut de Andreea.

Împlinită profesional și personal

Andreea Marin se poate numi cu lejeritate o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Prezentatoarea este îndrăgită de o țară întreagă de mai bine de 20 de ani și are parte de simpatia oamenilor chiar și atunci când nu face parte din vreun proiect de televiziune. De altfel, dincolo de platourile de filmare, vedeta se ocupă de un proiect care o împlinește. Aceasta a creat un hub de creativitate care încurajează tinerele talente în a-și contura un plan de afaceri, promovare, etc. Și pe plan personal lucrurile sunt mai mult decât așezate în viața ei. Fosta Zână a Surprizelor are o relație fericită cu iubitul ei, diplomatul Adrian Brâncoveanu.