Andreea Marin și Iulia Albu sunt două dintre vedetele care nu au nevoie de prea multe prezentări. Ambele s-au remarcat în domeniile în care activează și au în spate zeci de ani de experiență. Deși, la prima vedere, pare că cele două nu au nimic în comun, realitatea este alta. Iulia Albu, prin prisma a ceea ce face s-a legat de multe ori de Andreea Marin, iar acum, fosta „Zână a Surprizelor” i-a dat replica.

Andreea Marin a preferat mereu să lasă reușitele să vorbească pentru ea. Vedetei nu i-au plăcut niciodată să intre în scandaluri, cu atât mai puțin să provoacele unele. Andreea a fost, recent, invitată la Kanal D în emisiunea prezentată de Teo Trandafir. Cele două se cunosc de foarte mult timp, iar situațiile în care sunt puse la comun sunt printre preferatele fanilor.

Andreea Marin l-a uimit pe Bursucu cu răspunsul ei

De data asta, Andreea Marin nu a avut nicio șansă să scape de Bursucu, colegul lui Teo. Acesta are o rubrică la care îi supune pe invitați, iar Andreea nu a făcut excepție. Bursucu și-a pregătit cu mare atenție întrebările și s-a asigurat că nu o menajează pe fosta „Zână a Surprizelor”. Având în vedere reacțiile vedetei, putem spune că i-a și reușit.

La un moment dat, Andreea Marin a fost nevoită să numească o persoană care a vorbit ironic despre ea. Vedeta nu a stat prea multe pe gânduri și a oferit un nume la care nu se aștepta prea multă lume: Iulia Albu. Așa cum era de așteptat, Andreea a fost destul de diplomată la adresa ei.

Iulia Albu a încercat ironia. Nu știu cine a încercat ironia, doamna sau găina. A încercat. Nu prea i-a ieșit. E o modă să încerci să te agăți de cei care știi sigur că nu-ți dau răspunsul”, i-a răspuns Andreea Marin lui Bursucu la „Teo Show”.

Andreea s-a referit la momentele în care Iulia Albu i-a analizat ținutele și nu a fost deloc blândă în remarci. După cum se știe deja, Iulia obișnuiește să spună lucrurilor pe nume și a reușit să supere multe vedete de-a lungul timpului.