Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc, iar locul său de muncă îi permite să călătorească oriunde. Aceasta a mărturisit pe contul său de Instagram că nu ar părăsi niciodată România încât să se mute definitiv.

Andreea Marin își iubește țara la nebunie și nu ar putea să o părăsească vreodată. Deși este plecată în mod frecvent având diferite proiecte în alte colțuri ale lumii, tot pe meleagurile natale se întoarce. Zâna și-a făcut o carieră în țară, iar publicul o apreciază pentru fiecare apariție a sa.

De ce își dorește Andreea Marin să rămână în țară

În prezent, aceasta se află în Portugalia în scop profesional și se bucură de priveliștea frumoasă de care a avut parte. Andreea Marin a făcut mai multe fotografii din locul superb în care se află și a împărtășit cu prietenii săi virtuali. A recunoscut că nu ar putea niciodată să se mute definitiv din țară din cauza dorului care ar fi prea puternic. Totodată, ea a primit mai multe oferte pentru a fi cetățean al unei alte țări, dar a refuzat de fiecare dată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

„Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe. Uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina. Sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu. Mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi.”, a început Andreea Marin postarea.

Andreea Marin: „Nicăieri nu e mai bine decât acasă”

Prezentatoarea se bucură de vremea frumoasă din Portugalia și îi place să îmbine utilul cu plăcutul, în momentul în care muncește. Acesteia deja i s-a făcut dor de casă și așteaptă să se întoarcă alături de cei dragi.

„Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul. Lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță. Rar se întâmplă să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină. Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut. Întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături.

Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări… Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu. Eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!”, a încheiat Andreea Marin.