Andreea Marin are amintiri neplăcute de pe litoralul românesc.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare din țară, dar are o poveste de viață emoționantă. Aceasta și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, iar amintirea ei ține de litoralul românesc. Deși au trecut zeci de ani, nu poate trece peste acel eveniment tragic. 

Andreea Marin a trecut printr-o adevărată dramă când era doar o fetiță. La vârsta de nouă ani și-a pierdut mama. Ea și sora sa mai mică au fost crescute de tatăl lor, care nu era pregătit pentru acest lucru. Prezentatoarea a fost alături de stâlpul familiei și a devenit puternică, maturizându-se încă din acel moment.

Aceasta a ajutat-o pe sora ei mai mică și i-a fost alături necontenit. Deși erau două puștoaice, au reușit să se descurce și și-au clădit viața mult visată. Andreea Marin a ajuns să fie una dintre cele mai importante personalități din showbizul românesc, în timp ce sora ei deține mai multe afaceri.

Social media

De ce nu mai merge Andreea Marin pe litoralul românesc

Andreea Marin a trăit o experiență cumplită după ce a vizitat litoralul românesc. Ea recunoaște că a avut momente frumoase care i-au rămas întipărite în minte în Mamaia, ceva a făcut-o să se schimbe. În drumul spre casă, familia sa a avut parte de un accident rutier, iar mama sa și-a pierdut viața la doar 35 de ani.

De atunci, vedeta nu a mai călcat pe litoral pentru o vacanță, ci doar când a fost nevoită cu jobul. Andreea Marin mărturisește că este o chestiune foarte personală și a lăsat urme adânci.

„Mamaia. Dar a existat un moment nefast în copilăria mea, îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața… Plecând de la mare spre casă noi am avut un accident și mi-am pierdut mama, aveam 9 ani, și pur și simplu atunci am decis că nu îmi mai doresc să mă întorc acolo. Nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. Că am mai avut ceva treabă și am mers o zi și m-am întors, asta e altceva. E o chestiune personală. E o durere care, deși lăsată trecutului, nu are cum să nu lase rădăcini în mine”, a povestit Andreea Marin în emisiunea „Vorbește lumea.”

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.