Andreea Marin și-a refăcut viața alături de un bărbat cu o puternică personalitate.Vedeta de televiziune nu mai ia în calcul o eventuală  a patra căsătorie, deși trăiește o frumoasă poveste de amor cu Adrian Brâncoveanu.

Aceasta a fost căsătorită de 3 ori, cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică Junior și apoi cu turcul, Tuncay Ozturk. Acum se pare că trăiește momente unice și se simte foarte împlinită. Cei doi locuiesc impreuna si sunt o adevarată familie însă fără acte.

La vârsta de 44 de ani, Andreea și-a format o reputație demnă de admirat în cariera sa de  televiziune, având un real succes pe plan profesional. În prezent are o relatie frumoasă cu consulul României în Libia. Andreea are o singura fata, Violeta, din căsnicia cu actorul si solistul Ștefan Bănică Junior.Ea a crezut in forța familiei care unește două suflete pereche în acte dar acum, după atâtea căsătorii, nu mai pare la fel de real ca la început. Fetița ei Violeta este totul pentru ea, iar acum cu noua relație Andreea simte că a intinerit și se simte foarte împlinită. Ea se înțelege foarte bine cu iubitul ei iar cei doi trătesc momente inedite zi de zi.