Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost rivale timp de foarte, foarte mulți. Totul a pornit de la faptul că au împărțit același bărbat, motiv pentru care multă lume le-a comparat. Nici ele nu s-au lăsat mai prejos și și-au adresat cuvinte dure, ori de câte ori au avut ocazia.

Andreea Marin, adevărul despre Mihaela Rădulescu

Denise Rifai a decis să o invite pe Zâna Surprizelor în prima ediție a acestui sezon, unde ea a răspuns la cele 40 de întrebări ale moderatoarei care au fost extrem de interesante și cărora le-a oferit răspunsuri sincere. La un moment dat, ea a fost pusă să discute despre rivala ei, Mihaela Rădulescu.

Frumoasa vedetă crede că a deranjat prin succesul pe care l-a avut, deși ea este genul de femeie care nu se uită în curtea altora, ci își vede de ale sale. Mulți nu credeau că va ajunge atât de sus, având în vedere că era doar un copil care nu părea că are prea multe perspective, dar spre surprinderea tuturor, a reușit să devină una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi din țară.

 

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare.”, a declarat Andreea Marin, în emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai.