Fosta prezentatoare se bucură din plin de astfel de momente alături de partenerul ei de viață

Andreea Marin și iubitul ei trăiesc o poveste de dragoste specială. Chiar dacă între ei există o diferența de vârstă acest lucru nu a fost un impediment în calea relației. Pentru a ține flacăra iubirii aprinsă, cei doi se bucură din când în când de câte o escapadă.

De data aceasta, cei doi au ales un loc aparte din România.

Au vizitat Satul Banului

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu au poposit în acest weekend la munte. Celebrul cuplu a ales un loc deosebit din județul Prahova. Astfel, cei doi s-au cazat într-unul dintre cele mai pitorești sate ale zonei. Este vorba despre Satul Banului, o localitate care a devenit un adevărat punct de atracție turistică.

Sursa: Social media

La doar de km de Capitală, turiștii se pot bucura de un colț desprins din Rai. Satul Banului este destinația în care trebuie să ajungi dacă ai nevoie de o deconectare de la cotidian. Peisajele de munte, casele și locuitorii zonei întrunesc un cadru de poveste. De altfel, nu ai cum să nu te bucuri de un astfel de context cu adevărat, fugind de agitația orașelor.

Andreea Marin și iubitul ei au pus degetul pe hartă și au ales acest loc deosebit. Astfel, pentru un weekend de vis, celebrul cuplu a ajuns în Satul Banului. Fosta prezentatoare s-a bucurat cu adevărat de cadrul de poveste al localității. Ea și partenerul ei de viață s-au cazat la o pensiune în care tradiționalul și pitorescul au fost piatră de temelie. Vedeta s-a declarat de-a dreptul încântată de o astfel de experiență. Dincolo de peisajul aparte și de condițiile de cazare, lipsa conexiunii cu lumea modernă a fost în ochii Andreei un avantaj.

Să ajungi la lăsarea întunericului într-un loc unde liniștea este una dumnezeiască, unde nu există semnal la telefon sau wi-fi și gazdele au gândit intenționat acet „neajuns” transformat în binecuvântare… unde totul e întoarcere în trecut, la tradiție, la istoria autentică.„, a scris vedeta pe Instagram.

Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei din online detalii despre experiența ei. Fosta prezentatoare susține că inclusiv lipsa semnalului la telefon sau a conexiunii la internet în zonă sunt un avantaj. De altfel, gazdele pensiunii în care s-a cazat au mizat pe acest aspect.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.