Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu. Aceștia sunt foarte fericiți, iar Andreea nu spune nu ideii de a mai deveni încă o dată mamă.

Cu toate că se simt ca fiind o familie, Andreea Marin declară că în acest moment nu ar face din nou pasul cel mare? Motivul? Aceasta este de părere că un act nu unește două persoane pe viață și nici nu le consolidează în vreun fel relația de cuplu. Pentru „Zâna surprizelor” altele sunt lucrurile care primează într-o relație: susținerea reciprocă și dragostea dintre parteneri.

Andreea Marin exclude pe moment posibilitatea unui nou mariaj

Sursa: Social media

„Nu ştiu cum va fi pe viitor! Deocamdată noi suntem ca o familie. Nu ne lipseşte absolut nimic. Poate că există situaţii în care oamenii îşi fac probleme atunci când nu există o legalizare. Eu, însă, sunt un om cu experienţă de viaţă mai dificilă, din acest punct de vedere, şi ştiu foarte bine că se poate să ai un act şi asta să nu lege două persoane, să nu le facă mai bune împreună, să nu însemne neapărat fericire. Şi atunci pentru mine nu mai e important acest lucru, ci starea de fapt şi ceea ce reuşesc să clădească cei doi prin susţinere reciprocă şi prin dragoste, pur şi simplu.” a declarat Andreea Marin pentru okmagazine.ro

Adrian Bâncoveanu lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Cu ceva timp în urmă, acesta lucra mai mult în Africa, însă a revenit pe plaiurile mioritice pentru a fi alături de iubita lui, Andreea Marin.

„A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă – eu aici, el în Africa. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman.a mărturisit Andreea Marin