Andreea Marin a traversat numeroase perioade dificile însă în față publicului a apărut întotdeauna zâmbitoare. Puțini știu că vedetă a trecut de fapt prin trei căsnicii eșuate care au lăsat urme în sufletul ei. Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată la o vârstă fragedă, respectiv de doar 21 de ani.

Andreea a ajuns în București pentru a lucra în televiziune. Vedetă a început să se pregătească pentru această carieră într-o televiziune locală din orașul natal. Atunci când a ajuns la București, Andreea a obținut un post la TVR ca reporter și ulterior ca prezentator. Tot în acest context diva și-a cunoscut și primul soț, pe Cristian Gheorghiță.

Andreea Marin, căsnicie eșuată în tinerețe

Amândoi aveau pasiunea comună de a practică jurnalismul, iar acesta a fost unul dintre aspectele care i-a adus împreună. Puțini știu însă că fostul soț al Andreei încă lucrează în breaslă. Bărbatul are acum o funcție de conducere în cadrul postului de televiziune Prima Tv.

Andreea Marin, ce legătură mai are acum cu primul ei soț! „Atunci când ne întâlnim...”
Sursa foto: Playtech.ro

Andreea nu s-a sfiit niciodată să povestească despre relațiile sale. Diva a păstrat totuși o doză de intimitate în ceea ce privește viață ei.

„Oamenii se despart pentru că nu mai au aceleaşi idealuri (…) Am decis împreună. Au fost mai multe discuţii, pentru că nu este uşor să te desparţi de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt”, a spus Andreea Marin într-un interviu.

Andreea Marin a fost extrem de deschisă privind motivele despărțirii de primul ei soț. Diva a mărturisit că amândoi erau nepregătiți pentru un viitor împreună.

„Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite (…) Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luam o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au rămas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, a mai precizat Andreea.