A trecut vertiginos de 40 de ani, arată impecabil, trăiește o frumoasă poveste de dragoste și are o carieră de succes. Andreea Marin ocupă în prezent după ani de la debutul pe micul ecran un loc încă fruntaș în preferințele românilor în ceea ce privește sfera prezentatorilor tv.

Vedeta s-a întors recent la postul de televiziune care i-a adus notorietatea, iar emisiunile ei au fost primite cu mare interes de public. Dacă pe plan profesional, Andreea este ca o carte deschisă pentru telespectatori, latura personală a ținut mereu să rămână cât se poate de intimă.

Are o avere impresionantă dobândită în ani

Viața Andreei Marin nu a fost una deloc ușoară. Adolescența vedetei a fost brăzdată de trauma pierderii mamei mult prea timpuriu. Mai mult, evenimentul tragic s-a întâmplat chiar sub ochii Andreei, pe atunci o copilă inocentă. Prezentatoarea a recunoscut emoționată de câteva ori că își amintește cu durere în suflet momentul în care propria mamă i-a murit în brațe în urma unui accident de mașină.

Acest moment crunt nu a oprit-o pe Andreea să își continue visul spre a ajunge să lucreze în televiziune. Cu pași mărunți, vedeta a debutat la o televiziune locală din Iași, abia apoi având șansa să ajungă în București.
Ce avere are de fapt Andreea Marin? Vedeta a pornit modest în carieră, dar a ajuns să trăiască pe picior mare
După o perioadă în care a prezentat emisiuni pentru copii și apoi a ocupat funcția de reporter la TVR, Andreea a fost propulsată de mentorul și coordonatorul proiectului de anvergură „Surprize, surprize” spre ceea ce a devenit ulterior. Valeriu Lazarov a fost de altfel și cel căreia vedeta i-a fost întotdeauna recunoscătoare pentru șansa de a o alege pentru a prezenta emisiunea respectivă.

Dacă în carieră drumul ei începea să se aștearnă spre linia bună, pe plan personal, vedeta s-a confruntat în continuare cu lecții de viață dure. A trecut printr-un divorț în tinerețe, iar apoi l-a cunoscut pe Ștefan Bănică alături de care visa să îmbătrânească. Din păcate, și în acest caz a urmat o despărțire cu iz de amantlâc, artistul fiind bănuit că ar fi călcat strâmb.

Ulterior Andreea a dat încă o șansă iubirii și s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, medicul alături de care mi a rezistat o perioadă prea lungă.

Deși la capitolul amor fosta „Zână a Surprizelor” a avut mereu de suferit, pe plan financiar Andreea a reușit să construiască multe. Vedeta și-a achiziționat o casa impozantă într-o zonă bună a Capitalei, însă deține și un apartament în cartierul Aviației.
Recent, prezentatoarea a investit într-o nouă locuință, în care se va afla și sediul companiei prin care ea își desfășoară momentan proiectele.

De altfel, pe lângă acestea, vedeta conduce un bolid de lux care îi aparține.

Prin intermediul companiei ei, prezentatoarea se ocupă de numeroase cazuri pro bono însă semnează și contracte substanțiale.

„Prețurile în detaliu pentru serviciile noastre diferă de la un contract la altul, trebuie să recunosc faptul că acolo unde simt că lucrurile sunt în beneficiul celor care vibrează în inima mea, îmi iau libertatea de a lucra cu prețuri mai mici decât cele trasate de valoarea noastră de piață.” , a declarat Andreea într-un interviu.

Acum prezentatoarea este în al nouălea cer și în plan sentimental. Ea are o relație cu diplomatul Adrian Brâncoveanu alături de care locuiește de 3 ani.