Andreea Marin a izbucnit în lacrimi, după ce fiica sa Violeta i-a făcut un cadou neașteptat. Vedeta este mândră de fiica ei, Violeta. La cei 45 de ani ai săi, vedeta își crește singura fiica pe care o iubește nespus. Recent, Violeta i-a făcut o supriză de proporții mamei sale. Andreea Marin a ținut să împărtășească bucuria și cu fanii ei din mediul online. Așa că a scris pe Facebook întreaga povestea până la cel mai mic detaliu; spre bucuria fanilor care adoră să fie la curent cu ce se întâmplă în viața ei.

Reclamă

Ce le-a povestit Andreea Marin fanilor?

Andreea Marin s-a emoționat extrem de tare în momentul în care a văzut ce i-a trecut prin cap fiicei sale. După ce a dojenit-o că îi mâzgălește una dintre cărțile preferate, vedeta a avut parte de o mare supriză. Andreea Marin a izbucnit în lacrimi când a văzut ce făcuse, de fapt, fiica ei. Nu s-a putut abține și le-a povestit fanilor cum s-a supărat degeaba pe Violeta.

Reclamă

Mai mult de atât, Andreea le-a transmis și un mesaj fanilor, care speră să îi ajute. Așa cum face de fiecare dată, Andreea Marin încearcă să îi facă pe cei care o urmăresc să învețe ceva din postările ei din mediul online. Fosta prezentatoarea își iubește enorm fiica, iar ea își răsplătește mama pentru tot ce face pentru ea, prin gesturi mici..dar pline de însmnătate.

“Dimineți cu iubire… Aseara (n.r.: ieri seară), am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea «Povestea mea, Michelle Obama» – multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul.

Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste. Uneori, ii credem doar «copii», uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? (…). Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.